A férjem teljesen megváltozott mióta pszichiáterhez jár, aggódnom kéne? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik, de olyan mintha szerelmes lenne, a pszichiátere nő, és áradozik róla, röpköd, csillog a szeme ha róla beszél. Velem és a gyerekekkel kedves, de látom rajta, hogy teljesen máshol van. Mit tegyek, nagyon rosszul érzem magam.2016. márc. 2. 14:08
3/22 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy neked életunt, bumfordiként jobban tetszett...
4/22 anonim válasza:
Azert jar oda, hogy megvaltozzon, nem?
5/22 anonim válasza:
Lehet, hogy a pszichiáter kedvessége és az, hogy meghallgatja, azt az érzést kelti benne, hogy tetszik neki. Te is próbálj ilyen lenni. Amúgy nehéz szitu...
6/22 anonim válasza:
Igen, van okod aggódni. A doktornő valószínűleg most nagyon imponál neki, mert megérti, vigasztalja, megnyugtatja, sőt még tanácsot is ad Neki, hogyan tovább... Ez otthon nem történt meg gondolom, azért jár oda... Szerintem tuti belezúgott.
7/22 anonim válasza:
Pont ezért kell csak azonos nemű pszichiàterhez/pszichológushoz menni!
8/22 anonim válasza:
Ez a terápia bizonyos szakaszában teljesen normális. Ha van jó szakember tudja mit kell tenni hogy elmúljon a férjed iránta érzett vonzalma. Nézz bele a Terápia c. sorozat első évadjába
9/22 anonim válasza:
Ha jó szakember... Van nélkül :)
10/22 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva? Ez igy igaz gyerekek. Jàrjatok utàna.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!