A húgom fiúja nagy problémákat okoz. Mit tegyek?
Sosem értem az ilyen embereket, kiírsz egy kérdést, gondolom azért, hogy minél több véleményt láss az adott témában, erre pattogsz, ha a válaszadók nem simogatják meg a kis buksidat.
Kérdésre a válasz: ha zavar a fiú, akkor költözz el és lásd el magad, kezd meg az önálló felnőtt életet. Így nem kell őt bámulnod minden nap és talán lesznek komolyabb gondjaid is az életben, mint az, hogy a 18 éves húgodnak van barátja, neked meg nincs.
u.i.: nem vagyok traktoros :D
Valószínűleg nagyon egyedi lesz amit írok, de majd levonom a tanulságot is.
Tehát, első pont: én metalcore-t (kemény fajta metál) hallgatok változatos előadóktól, vokálokkal és keménységgel. Már jó régóta, de csak egy hete döbbentett rá a pszihológusom, hogy azért, mert onnan szerzem az erőt szinte mindenhez. Bár visszagondolva egyértelmű, mivel ha nem volt nálam füles bicózás közben, akkor kevesebbet és kisebb elszántsággal trükköztem mint ha volt.
Ad 2: Sokat játszom (illetve játszottam régebben), többek közt a Dark Souls (reklám helye) című játékkal. Állítom, hogy semmi más nem nevelt úgy kitartásra, koncentrációra és rugalmas gondolkodásra, mint az a cím. Voltaképpen négy szóban összefoglalták a lényegét, amivel teljesen egyetértek: "Küzdj, szenvedj, fejlődj, éld túl." (oké, kissé félrefordítottam, de itt van eredetiben: "struggle-suffer-endure-survive") És mivel nemrég ért véget egy 5 éves kapcsolatom, ami lelkiekben megviselt, ezt a négy szót életfilozófiává emelte számomra. Nem egy rossz hozzáállás, ha engem kérdezel, és mindenképp tiszteletre méltó.
Tanulság: találj valamit, ami erőt ad. Ha az olvasás az, akkor azt. Ha játszol hangszeren, és jó csinálni, akkor azt. De ezt neked kell megtalálni. A másik fele, hogy több szempontból kell egy dolgot megvizsgálni, és úgy dönteni; lehet, hogy úgy máshogy döntesz. Ha már németes vagy, kipróbálhatod, hogy ha beszólogat, németül mondasz neki kedves hangon és félmosollyal valami otrák osztást és leosztod a francba, miközben úgy hangzik, mintha dicsérnéd. Én legalábbis halálra röhögném magam belül, ha ilyenre képes lennék. :D
Azóta már Németországban élek.Fiúm is van.
Van még fájdalom a szívemben, de már napi szinten nem bánt a dolog.
Amúgy sokan beszólogattatok!
De volt, aki vigasztalt is, na!
Ha megnyílik valaki és el mondja gondját, egy két átkozott troll alaposan elrontja a kedvét.
Egyértelmű visszaigazolást arról, hogy teljesen épp eszű, épp értékrendszerű ember vagy, nem kaptál itt. Teljesen normálisan reagáltál ebben a helyzetben. Egyáltalán pozitív reakciót nem kaptál, kellett volna, ha emberek ők! Rendkívüli helyzet, jól gondolod! Ezek a kommentálók voltak gazemberek!
Én is voltam egyetemista, 18 és 23 között egyetemi kollégiumban nem tudnak ismerkedni igazán jól, mert a pedagógiai fakultáson 10 -szer több a lány, meg persze rengeteget kell tanulni.
Falun laksz? Ott nem tudatosítod, rengeteg a munkásosztálybeli, ők a 70 százalékos többség. Sok rokon, ismerős támogathatta a srácot lelkileg, valami társadalmi öntudatból erőteljesen ölően reagáltak. A nemi népszerűség primitív, állatias reakciókkal van kapcsolatban. Ezt biztos nem érted, mert olyan extrém, a környezetedből és ebből a fiúból ölő reakciókat hívtál elő. Főleg a felnőttes megjelenésű, ún. aberráltak, sok munkásosztálybeli, nyomorulttá szeretné tenni, vagyis ölni szeretné az értelmiségieket. Spontán, ösztönös reakció náluk az ölés, még díjjazza is az univerzum őket érte. Azért írtál ide, mert nagyon ellentmondóan jellemző, mégis rendkívül extrém az eset.
Nagy előszeretettel fektettek gyönyörű paraszt - vagy munkáslányokat és fiúkat az urak ágyába, kiöngyilkolni őket, az urakat. Ez a te esetedben is az alsóbb rétegek tudatközösségének gonosz, tudatos 'ösztöne' volt!
Itt a moderátorok fiatal fiúk, ne írj ide!
Kéne már egy komolyabb fórum!
Ők irányíthatták is ezt a kommentelést, de nem biztos!
A nemi népszerűség lealázása óriási téma, főleg az aberrált munkásosztálybelieké. Finom falat voltál pár beteg alaknak a környéken, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek. A szülök is hibásak és a húgod is, természetesen! Önzőbb, gyengeelméjűbb nép lehet. Hát, akkor elveszítettek téged örökre! Megtaláltad a társadalmi osztályodatés önmagadat.
A munkásosztálybeliek magatartása jóval rosszabb, sok a szociopata, lelkiismeretlen, beteg alak, nagyobb az alkoholfogyasztásuk is, kognitív funkcióik nem működnek úgy, nem ért a szóból könnyen az ilyen alak.
Amit itt írok, tudom is, hiszem is! (Engedjenek meg egy magán jellegű idézetet az eset kapcsán: Boštjan will die by suicide with Kwittek's son.
Réka, Anna, Erika, Annamária és Riki. Never forget! Please, Hungary understand older souls' suffering.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!