Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom fiúja nagy problémákat...

A húgom fiúja nagy problémákat okoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A 18 éves húgom fiúja nagyon zavarja az egész létem és életem.Nem elég,hogy 24 évesen még nincs fiúm(nem is volt még kapcsolatom),de a 18 éves húgomnak van egy komoly kapcsolata.Nagy ünneplés veszi őket körül a szüleim részéről. Olyan érzékenyen érint ez a helyzet,hogy pszichiáterhez kerültem.Azért is mert tudom, hogy nagyon csúnya irigykedni.Ráadásul a fiú megjegyzéseket tesz rám.Túl zárkózott és komoly vagyok szerinte,megközelíthetetlen és rideg.Olyan menőbb,jobb külsejű fiú.Csúnyának és jelentéktelennek érzem magam miattuk.A fiú traktorista ,és nevet rajtam,hogy német-zene szakos tanárként milyen haszontalan "tudománnyal" foglalkozom.A szüleim is nagyon haragszanak rám, hogy ilyen nagy ügyet csinálok magamból.

#probléma #húgom fiúja
2016. márc. 19. 19:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire zavar a helyzet, kezdj el ismerkedni, randizni, nőként annyi jelentkeződ lesz, amennyit nem szégyellsz. Nem mindenki traktorpilóta, sok srác szemében vonzó, ha a lány értelmes, jó végzettséggel rendelkezik.
2016. márc. 19. 19:39
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem csak veled történt már meg ez, ha ez segít. Ha hagyod magad, akkor beszólogat, akkor miért csodálkozol? Attól, hogy menő, jobb külsejű még nem jelent egyet a kulturáltsággal, ami látszik is ha beszólogat. Miért hagyod magad?
2016. márc. 19. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

szóval egy 24 éves felnött tanár ember féltékeny egy taknyos gyerekre...

ezt a sok nyüglödő szerencsétlent minden nap verni kéne hogy legyen mért picsognia

2016. márc. 19. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Itt nem a húgod fiúja okozza a problémákat, hanem a te saját éretlenséged.

Most komolyan azt várnád el, hogy azért, mert te képtelen vagy valakivel összejönni, a húgod maradjon élete végéig egyedül, csakhogy a te kis lelkecskédet ne törje össze??????

Nem csodálom, hogy ilyen emberként nem akar senki veled lenni, a fiúnak tökéletesen igaza van, VELED VAN BAJ, méghozzá igen nagy.

2016. márc. 19. 20:14
 5/17 A kérdező kommentje:
Hujujjj!!!5-ös csaknem traktorista vagy???
2016. márc. 19. 20:20
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem, hanem gépészmérnök - de ettöl függetlenül veled valami nagyon nem stimmel!
2016. márc. 19. 20:24
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudod,kedves 5-ös,amikor az anyám,az apám,a pszichiáter,a húgom ezt ordítja minden nap a fülembe ,hogy VELEM VAN A BAJ,meg hogy nem engedem a húgomat boldognak lenni,ugyanakkor továbbra is vérzek belül,tudod,tudod,nagyon mélyen belém döfted újból azt a kést.De szerintem traktorista vegy,a "gépészmérnök" csak kamu.
2016. márc. 19. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Mozdulj ki, ez az egyetlen megoldás, attól, hogy marcangolod magad és egy traktorista plakátot dobálsz darts nyilakkal, sosem lesz jobb. Nem feltétlenül (csak) veled van a baj, ha Zetor Zoli beszólogat, de azért még nem kell húznod a szádat az ő boldogságukra, járj el, ismerkedj, aztán majd jobb lesz, talán cseszegetni sem fognak annyit, ha látják, hogy nem mindig csak otthon ülsz.
2016. márc. 19. 20:36
 9/17 anonim ***** válasza:
45%
Figyelj, nincs veled sem semmi baj, csak ezt a dolgot picit rossz felől közelíted meg. Tudom, hogy nehéz lehet ezt feldolgozni, de valóban a saját változásoddal tudom orvosolni ezt a problémát. Nem kell neked féltékenynek lenned senkire. Te Te vagy, ugyan olyan értékes vagy társsal vagy társ nélkül is. Dolgozz az önbizalmadon, nem versengj mással, csakis magadra fókuszálj és tegyél az életedért, Ha úgy érzed, hogy hiányzik egy szerelmi kapcsolat az életedből, akkor lépj ki az utcára, menj szórakozni a barátaiddal, és legyél nyitott az emberekre.
2016. márc. 19. 20:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12!Köszönöm, igazán!
2016. márc. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!