A húgom ténleg bunkó, vagy én reagálom túl?
A húgom idén lesz 11 éves, szóval szerintem kellene tudni ilyen korban, hogy mi a helyes és mi nem.
Én súlyproblémákkal küzdök és a húgom a múltkor azt mondta, hogy óvatosan, mert ha rákönyöklök az asztalra az 500 kilómmal akkor beszakad.(60 kiló vagyok)
Ma pedig azt mondja tudtam hogy ha a falba verem a fejem azzal rengeteg kalóriát lehet égetni? Próbáljam csak ki..
Nem értem miért ilyen amikor én sosem mondtam semmi bunkót neki..
(16/l)
Itt most lényegtelen, hogy valóban kövér-e, egy normális testvér akkor sem mond ilyet, ha tényleg 500 kilós a másik.
Mi a húgommal soha nem csúfoltuk egymást. Bunkózás maradjon meg a bunkóknak, családon belül inkább ne.
ténYleg
Mondd meg neki, ha nem vigyáz magára, az 500 kilóddal ráülsz a szájára. Amúgy valószínűleg csak a figyelmedet akarja felkelteni, mindegy milyen áron.
Szerintem is ez belefér a szokásos testvéri zrikálásba.
Nekem is van testvérem, tapasztalatból mondom.
Rokonságban tudok olyat, hogy a 6 évvel idősebb lány azzal húzta a húgát, mikor lenyelt egy meggymagot, hogy óvodában volt erre példa, és a kisgyereknek később meggyfa nőtt ki a fenekéből. A kishúg még kicsi volt (kb. óvodás), ezért elhitte és ő is tartott ettől. Azóta jó családi sztori lett belőle. :-)
13:30
Szeretek önbizalmat adni az embereknek,ennyi az egész.
Utálom amikor az emberek igyekeznek elnyomni egymást.
Régen (pl. 25 évvel ezelőtt) ezt testi fenyítéssel intézték.
Bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!