A húgom ténleg bunkó, vagy én reagálom túl?
A húgom idén lesz 11 éves, szóval szerintem kellene tudni ilyen korban, hogy mi a helyes és mi nem.
Én súlyproblémákkal küzdök és a húgom a múltkor azt mondta, hogy óvatosan, mert ha rákönyöklök az asztalra az 500 kilómmal akkor beszakad.(60 kiló vagyok)
Ma pedig azt mondja tudtam hogy ha a falba verem a fejem azzal rengeteg kalóriát lehet égetni? Próbáljam csak ki..
Nem értem miért ilyen amikor én sosem mondtam semmi bunkót neki..
(16/l)
Valóban rosszindulatú, de nem vagy egyáltalán kövér, maximum van rajtad egy pici felesleg, de bőven az átlagos kategóriába tartozhatsz.
Nekem is mondogatta a tesóm a kövéres beszólásokat egész éltemben, mert rájött, hogy ezzel tud megbántani, ez a "gyengepontom".
Ha nem foglalkozol ezzel, akkor abbahagyja, vagy egy nem túl felnőttes, de annál hatékonyabb megoldás: "én le tudok fogyni, de te mindenképpen hülye maradsz". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!