Miért lett ilyen hálátlan csitri a kishúgomból?
2 éve nem élek otthon. Előtte nagyon szoros volt a kapcsolatom a kishúgommal (19). Eleinte csak későn járt haza, festette a haját, de gondoltuk, kamasz. Amugy ugyanolyan aranyos volt jellemre, mint korábban. Nem ivott, normális kapcsolatai voltak, nem futókalandok.
Mindig hetente beszéltünk telefonon, és ha tudtam, jártam haza (külföldön vagyok épp, meg egy darabig leszek is, mert itt akarok továbbtanulni), sose vettem észre, hogy bármi baja lenne.
Ma azonban kiakadt, hogy apuék milyen igazságtalanul bánnak vele, nem engedik a tetoválást, a piercinget, a piros hajat...(nem szolid mintáról, egész hátat takaró tetoválásról van szó). Amikor mondtam neki, ha kisebb mintát választ, beszélek anyuékkal a dologról. Elküldött a búsba.
Anyu szerint újabban kezelhetetlen, apuval már nem is beszélnek, mert a húgom mindig ordít rá.
Vettem neki ajándékokat. Nem vet fel minket a pénz, de igyekeztem, hogy szép legyen, jó legyen, meg minden. Megkaptam, hogy ezek csúnya vacakok (parfüm, ruha meg ilyenek), és ráadásul kevés is, majd rám csapta a telefont.
Annyira bánt ez az egész, a páromnak el se merem mondani, mert ő is imádta a húgomat. Anyuék szerint egyik napról a másikra lett agresszív, előttem némileg tartotta magát eddig.
Mi lehet a baj?
22N, 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!