Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lett ilyen hálátlan...

Miért lett ilyen hálátlan csitri a kishúgomból?

Figyelt kérdés

2 éve nem élek otthon. Előtte nagyon szoros volt a kapcsolatom a kishúgommal (19). Eleinte csak későn járt haza, festette a haját, de gondoltuk, kamasz. Amugy ugyanolyan aranyos volt jellemre, mint korábban. Nem ivott, normális kapcsolatai voltak, nem futókalandok.

Mindig hetente beszéltünk telefonon, és ha tudtam, jártam haza (külföldön vagyok épp, meg egy darabig leszek is, mert itt akarok továbbtanulni), sose vettem észre, hogy bármi baja lenne.

Ma azonban kiakadt, hogy apuék milyen igazságtalanul bánnak vele, nem engedik a tetoválást, a piercinget, a piros hajat...(nem szolid mintáról, egész hátat takaró tetoválásról van szó). Amikor mondtam neki, ha kisebb mintát választ, beszélek anyuékkal a dologról. Elküldött a búsba.

Anyu szerint újabban kezelhetetlen, apuval már nem is beszélnek, mert a húgom mindig ordít rá.

Vettem neki ajándékokat. Nem vet fel minket a pénz, de igyekeztem, hogy szép legyen, jó legyen, meg minden. Megkaptam, hogy ezek csúnya vacakok (parfüm, ruha meg ilyenek), és ráadásul kevés is, majd rám csapta a telefont.

Annyira bánt ez az egész, a páromnak el se merem mondani, mert ő is imádta a húgomat. Anyuék szerint egyik napról a másikra lett agresszív, előttem némileg tartotta magát eddig.

Mi lehet a baj?

22N, 19L

2016. jan. 14. 17:31
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Apukám napok óta nem beszél vele. Anyuéknál betelt a pohár. Ezért próbáltam én beszélni vele. Nem akarom, hogy elkallódjon, értelmes nő, legalábbis bízok benne.
2016. jan. 14. 18:41
 32/36 anonim ***** válasza:
79%
Ahelyett, hogy aggódsz érte, inkább ki kéne osztani a kislányt, hogy bármi problémáhja is van, nema szüleitek tehetnek róla, ha úgy viselkedik, mint egy kényes kis pr0sti, akkor a franc se finanszíroz neki semmit, vagy megoldja a problémáját vagy elmondja és segítetek neki, de ezt fejezze be. Apukád részéről inkább 2 istenes pofán járna már ki neki...
2016. jan. 14. 22:18
 33/36 anonim ***** válasza:
78%
*pofon
2016. jan. 14. 22:18
 34/36 anonim ***** válasza:
16%
Hagyjátok békén. Ő is felnőtt nő. Majd megszerzi magának a pénzt, és megcsináltatja. Semmi közötök hozzá. Tanul, és? Már ez is baj? Ha így folytatjátok otthagyja azt is.
2016. jan. 15. 07:14
 35/36 anonim ***** válasza:
91%
Mert körülötte forog a világ.Most falba ütközött.Mi az,hogy apáddal már nem is beszél?na látod kapnak néhány atyai taslit majd tudná hol a helye!Viszont te se hagyd magad,mert kezd rád nöni.Ezentúl nem is vennék neki semmit,aztán ha pampog fejéhez lehet vágni.Miért vettem volna azért nem izzadok a munka helyemen ne hord és fikázd!
2016. jan. 15. 08:04
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
arra gondoltam még, hogy lehet, hogy elszállt. Te elköltöztél messzire, ezért szüleid rázúdították a szeretetüket (magyarul elkényeztették), ami hiányodból is adódik, talán attól is tartva, hogy öt is elveszítik. Valószínüleg, mióta egyedül maradt, megkapott mindent és mindent megengedtek neki és ez üt most vissza. ez nem lehetséges? nem vettél ilyet észre, miután eljöttél? Amióta elköltöztél, nem adsz neki gyakrabban és/vagy drágább ajándékokat?
2016. jan. 15. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!