Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lett ilyen hálátlan...

Miért lett ilyen hálátlan csitri a kishúgomból?

Figyelt kérdés

2 éve nem élek otthon. Előtte nagyon szoros volt a kapcsolatom a kishúgommal (19). Eleinte csak későn járt haza, festette a haját, de gondoltuk, kamasz. Amugy ugyanolyan aranyos volt jellemre, mint korábban. Nem ivott, normális kapcsolatai voltak, nem futókalandok.

Mindig hetente beszéltünk telefonon, és ha tudtam, jártam haza (külföldön vagyok épp, meg egy darabig leszek is, mert itt akarok továbbtanulni), sose vettem észre, hogy bármi baja lenne.

Ma azonban kiakadt, hogy apuék milyen igazságtalanul bánnak vele, nem engedik a tetoválást, a piercinget, a piros hajat...(nem szolid mintáról, egész hátat takaró tetoválásról van szó). Amikor mondtam neki, ha kisebb mintát választ, beszélek anyuékkal a dologról. Elküldött a búsba.

Anyu szerint újabban kezelhetetlen, apuval már nem is beszélnek, mert a húgom mindig ordít rá.

Vettem neki ajándékokat. Nem vet fel minket a pénz, de igyekeztem, hogy szép legyen, jó legyen, meg minden. Megkaptam, hogy ezek csúnya vacakok (parfüm, ruha meg ilyenek), és ráadásul kevés is, majd rám csapta a telefont.

Annyira bánt ez az egész, a páromnak el se merem mondani, mert ő is imádta a húgomat. Anyuék szerint egyik napról a másikra lett agresszív, előttem némileg tartotta magát eddig.

Mi lehet a baj?

22N, 19L

2016. jan. 14. 17:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet, hogy olyan társaságba keveredett?
2016. jan. 14. 17:37
 2/36 anonim ***** válasza:
43%
Menj haza, ba ssz le neki egy párat, és utána vagy észheztér vagy nem.
2016. jan. 14. 17:38
 3/36 anonim ***** válasza:
77%
Ha a szüleid 19 éves kora ellenére is beleszólnak a kinézetébe, akkor valószínűleg nem csak ebben korlátozzák. A sok tiltás pedig elsülhet visszafelé is.
2016. jan. 14. 17:39
 4/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom. A barátnői, barátai, akiket én ismerek, nem ilyenek.

És nem is fogták anyuék szigorúan, 16 éves korától már oda ment, ahová akart, festette a haját (barnából vörösre), szórakozni járt...

2016. jan. 14. 17:41
 5/36 anonim ***** válasza:
29%
Akkor mi az, hogy nem engedik a tetoválást, piercinget, piros hajat?
2016. jan. 14. 17:43
 6/36 A kérdező kommentje:

Csak annyi volt, hogy nem engedtek meg neki egy nagyméretű tetoválást, mert egyrészt megbánná, másrészt még tanul, és nem akarták finanszírozni.

Ennyi beleszólása szerintem igenis van a szülőnek, hiszen hiába 19, fejben láthatólag gyerek még (tanul, nem dolgozik).

2016. jan. 14. 17:43
 7/36 A kérdező kommentje:
Szerintem mindennek van határa. A füle legalább egy helyen át van lőve (jó, át volt az enyém is), a haját is festheti ésszerű színekre, és a tetoválás mérete a baj, nem az, hogy varratni akar
2016. jan. 14. 17:44
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvan tortent vele valami amit nem mond el, de ezt csak akkor tudod meg ha o elmondja.
2016. jan. 14. 17:53
 9/36 anonim ***** válasza:
95%
Itt a tetoválás szerintem semmit sem számít, hanem az, hogy bunkó volt veled...
2016. jan. 14. 17:54
 10/36 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem valami történt vele,és így próbálja felhívni a figyelmet magára. Ne legyen igazam,de még az is lehet,hogy megerőszakolás áldozata lett.
2016. jan. 14. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!