Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek a tesvéremmel?

Mit tegyek a tesvéremmel?

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt állást szerzett egy mlm szerű biztosítási cégnél, és azóta teljesen megváltozott mint ember. A szó legrosszabb értelmében! Nem érdekli semmi csak a pénz és a karrier. Teljesen elfordult a családtól mióta odakerült. Mossák az agyát, hogy majd ennyire meg annyira sikeres lesz csak folytassa. 3 hónap alatt kapott 100 ezer forintot az egész pénzét drága öltönyre és cipőre költötte, hogy úgy nézzen ki mint a "munkatársai", kik lamborghinivel, meg drága ruhákkal mennek be dolgozni. Minket le sem szar, és sikertelennek illetve irigykedőnek becéz minket. És akármit mondunk neki, hogy ez így nem esz jó ne csinálja egyszerűen nem fogja fel, hogy totál át van mosva az agya és a családjára tojik rá miközben a nemlétező sikereit hajhássza. Nem tudom mit tehetnék... ?

2015. dec. 9. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

majd ha koppan remélhetőleg észhez tér...ha meg összejön neki akkor megérte gürcölnie, csak akkor is bukott, csak más terepen...

22F

2015. dec. 9. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,ne tegyél!

Mint írtad nem fogja fel,hogy mit mondtok neki.

Csinálja,ha ez neki jó,majf idővel kiderűl,hogy megérte-e?!

2015. dec. 9. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Az öcséd magától pofára fog esni. Az MLM a tuti biztos pofára esés. Egyre vigyázz, ne szállj be az üzletébe! Ne is szólj neki, még megharagszik rád!
2015. dec. 9. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
haha :D ha ennyire átmosták az agyát, akkor sajnos nem tudsz tenni semmit, majd jól pofára esik, te meg majd kineveted.
2015. dec. 9. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hha ennyire putri van itthon, lehet máshova költözni ha annyira jól áll anyagilag béreljen egy jobb lakást. Ha nem hagyja abba ezt a gusztustalan stílust, összepakolnám a cuccait és kiraknám az ajtó elé.

Felnőtt ember kötekedését nem köteles eltűrni a családja, de nevelni sem lehet mint egy kamaszt.

2015. dec. 9. 13:13
 6/9 anonim válasza:
55%
Először is sajnálom, hogy ez történt. A következő amit tehetsz az hogy a családoddal fokozatosan elfordultok tőle. A leirasod alapján ebből csak bukas lehet neki. A vegen o fog rájönni hogy mekkora barom volt, és sírva kér majd bocsánatot. De akar folytathatjátok ezt a cirkuszt, a döntés rajtatok áll. Kivánom, hogy minél előbb megoldodjon a problémátok :)
2015. dec. 9. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Testvérem is ilyen volt :'D Hazajött, cipővel sáros cipővel körbement a lakáson, ( aminek anyu nem örült ) és mikor anya kiabált akkor megmondta neki hogy " ne parázz már, jövő hónaptól hívók takarítónőt és kitakarít " jövő hónapban otthagyta őket mert átbaszás volt az egész :'D
2015. dec. 9. 13:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) Igazatok van. Már nem foglalkozunk vele... Had csináljon azt amit akar. Nekem valahogy a tékozló fiú meséje jut mindig eszembe, ha átgondolom a helyzetünket. De tudjuk annak is mi lett a vége.
2015. dec. 10. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Én is dolgoztam biztosítónál és MLM cégnél is. Iszonyat gusztustalan amit a biztosítónál művelnek. Az MLM-ben, viszont teljesen mást tapasztaltam. Pont az ellenkezőjét a családcentrikusságot, de most nem is ez a lényeg.

Nem tudsz mit csinálni. A sikertelensége egyetlen egy oka, hogy valójában nem csinál kb semmit sem.

Mert, hogyha elég ügyféllel találkozik, akkor van kötése. Ez garantált. Láttam példát eleget.

Itt a szomszéd utcában is van egy biztosító iroda. Eszméletlen beképzelt, nagyképű és csóró embereket látok szinte naponta. A volt párom csoporttársa volt az egyik, de nem hajlandó neki köszönni, mert el van szállva magától csak nem tudom, hogy mire.

Nem nagyon tudod felrázni majd magától rájön, hogy milyen hülye volt. Ha egyáltalán rájön.

2015. dec. 11. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!