Mit tegyek a tesvéremmel?
majd ha koppan remélhetőleg észhez tér...ha meg összejön neki akkor megérte gürcölnie, csak akkor is bukott, csak más terepen...
22F
Semmit,ne tegyél!
Mint írtad nem fogja fel,hogy mit mondtok neki.
Csinálja,ha ez neki jó,majf idővel kiderűl,hogy megérte-e?!
Megmondanám neki, hha ennyire putri van itthon, lehet máshova költözni ha annyira jól áll anyagilag béreljen egy jobb lakást. Ha nem hagyja abba ezt a gusztustalan stílust, összepakolnám a cuccait és kiraknám az ajtó elé.
Felnőtt ember kötekedését nem köteles eltűrni a családja, de nevelni sem lehet mint egy kamaszt.
Én is dolgoztam biztosítónál és MLM cégnél is. Iszonyat gusztustalan amit a biztosítónál művelnek. Az MLM-ben, viszont teljesen mást tapasztaltam. Pont az ellenkezőjét a családcentrikusságot, de most nem is ez a lényeg.
Nem tudsz mit csinálni. A sikertelensége egyetlen egy oka, hogy valójában nem csinál kb semmit sem.
Mert, hogyha elég ügyféllel találkozik, akkor van kötése. Ez garantált. Láttam példát eleget.
Itt a szomszéd utcában is van egy biztosító iroda. Eszméletlen beképzelt, nagyképű és csóró embereket látok szinte naponta. A volt párom csoporttársa volt az egyik, de nem hajlandó neki köszönni, mert el van szállva magától csak nem tudom, hogy mire.
Nem nagyon tudod felrázni majd magától rájön, hogy milyen hülye volt. Ha egyáltalán rájön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!