Mit lehetne csinálni ilyen testvérrel? Borzasztóan hanyag, rendetlen.25 éves. Reménytelen?
Testvérem itthon ül, nem csinál semmit, nem jár egyetemre ( én járok ) , nem dolgozik. Ettől függetlenül mindennap nekem kell takarítani, elmosogatni, majd mikor végeztem mindennel, 1 óra múlva minden olyan mint takarítás előtt. Nagyon kiakaszt. Nem lehet vele megértetni, hogy bár maga után pakoljon el, ha már takarításban nem hajlandó részt venni.
Szülők nem szólnak semmit, ők feladták.
Van valaki hasonló cipőben?
Nem tudom, szerintem nem lesz. Én is próbáltam, ordítottam vele, szépen próbáltam elmagyarázni, érvekkel, hogy tudom, nehéz talpra állni, stb., pénzt természetesen nem adok neki, egy ideig nálam is próbálkozott kunyerálással.
Volt jó munkahelye is, ismerős szervezte be, azt is leszrta, kirúgták rövid időn belül, neki állt feljebb, mert arca, na az van.
Nem fog semmi változni.
nos ha anyud nem akar lépni, akkor marad ez
de tuti ha anyud meghal, akkor majd rád fog akaszkodni
Régi a kérdés, de hátha még olvassa valaki.
Nyilván ez egy folyamat, ami idáig jutott. Én azért csendben megkérdezném, volt-e/van-e a tesódnak baráti köre vagy akárcsak egy szem barátja, küzd(ött)-e beilleszkedési nehézségekkel, szeretne-e mentális segítséget kérni?
Gondoljátok csak el, valószínű azért ragadt ebbe bele, kamaszkori életviteli szinten, mert mondjuk már tizeniksz éve depressziós is lehet.
Csak annyi a különbség, hogy már iskola sincs.
Tudom, miről beszélek, én is élek át hasonlót 29 évesen.
A különbség annyi, hogy nem szájalok vissza, besegítek, amit lehet, de egyébként mostanában se suli, se munka.
Volt mindkettő parhuzamosan is, de felfogjátok, hogy lelki betegen ez milyen nehéz? Senkinek nem kívánok ilyeneket.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!