Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a testvérről?

Figyelt kérdés

Barátom már gyerekkora óta utálja, a nővére félti tőle a kajáját, volt hogy leköpte, mert megette az utolsó adagot. A gépét folyton elfoglalja, pedig barátomnak már több pénze van benne, mint a szüleinek. Legutóbb is elvette tőle, mikor barátom nem volt otthon, és alig tudta visszahozni, a kábeleket is kitépte a billentyűzetből.

A finom dolgokat megeszi barátom elől, ha barátom saját pénzén vesz valamit, akkor beleeszik. A nővér párja is ott él náluk, semmit nem ad a rezsibe, pedig dolgoznak mindketten, a nővér és a pasija is.

2015. dec. 1. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
hát én vennék zárat a szobámhoz és bezárnám amíg nem vagyok otthon
2015. dec. 1. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
én minden ilyen esetnél fognám a tesó egy kedvenc holmiját széttépném és kivágnám a kukába és felszólítanám, hogy vagy befejezi vagy legközelebb nagyobb meglepetést kap.
2015. dec. 1. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:

levágott lófejet az ágyába!

22F

2015. dec. 1. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
ja és ezek után zár az ajtója és külön zárható kishűtő
2015. dec. 1. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
plusz ki az a hülye aki nem védi le mindenfélével a gépét, jó bonyolult jelszavak stb.
2015. dec. 1. 09:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért nem védi le, mert a szülei is használják a gépet, ha kell, kb 3 havonta 1x. De ha a tesójának kell a gép kihisztizi a szüleinél, és addig járnak barátom nyakára, míg át nem adja.

Mi hétköznap nem tudunk sokat beszélni, és volt, hogy nővére pont akkor akarta befoglalni a gépet, mikor én is gép elé kerültem. Előtte hiába lett volna 2-3 órája, addig nem kellett a gép. És mivel barátom nem akarta átadni, ezért az anyja ment oda, hogy adja oda. Ha úgyse adta volna, akkor az apja kiabált volna.

2015. dec. 1. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:

aki hagyja magát megérdemli

mostantól gyűjtsön saját gépre oszt ennyi, nővérkének meg odaadnám a gépet hogy az egész a tied, bónusz játékként csak a kódot kell már fel törnöd hozzá

2015. dec. 1. 09:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a saját gépe -.-' Mint írtam, sok pénze van benne...
2015. dec. 1. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor meg ne érdekelje, hogy kiabálnak vele a szülei, közölje szülőkkel, hogy nővérke gyűjtsön saját gépre, mert eddig tűrt és ennyi. nagyfiú majd megoldja, értem hogy a barátnője vagy,de gondolj bele ha egy gépnél nem tud magáért kiállni mi lesz később?
2015. dec. 1. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!