Mit gondolnátok egy ilyen testvérről?
Ő 20F, én 22L.
Pl: Nagyon nagy az udvarunk, rengeteg levél lehullott, 2 órán át gereblyéztem, miközben ő állt a felső udvaron és nézte. Vagy pl: Anya szokott haragudni, ha hazaér és nincs minden megcsinálva, nos, miután délután 5-re haza érek, neki állok mosogatni, stb, miközben órák óta itthon van, ő ezt érzékeli is és mielőtt anya hazajön, hogy ne legyen lecseszve, lefekszik aludni azzal az indokkal, hogy nagyon fáj a feje. Mindent rám hagy, egy fűszálat nem tenne keresztbe, elfelejti a születésnapomat, névnapomat, rondán beszél velem, stb...Múltkor arra nem volt képes, hogy hozzon nekem kaját apától, mert hogy már megint hozni kell nekem ennivalótl..Ilyen feltételek mellett persze ő anyám kis kedvence. Nekem ezek nagyon fájnak...
De ha külön költözik alapesetbe csak maga után szedi a s*art, nem egy ingyenélő után, aki semmit nem csinál.
Első válaszoló, te is jól belefogtál, ha a párod csak dolgozik de otthon semmit nem kell csinálni, ő nem ott lakik?
A kérdező öccse is ott lakik, az is vegye ki a részét a munkából, hát a pofám leszakadna ha az én testvéreim végig néznék ahogy kint dolgozom, ők meg állnak mint a ****.
"2 órán át gereblyéztem, miközben ő állt a felső udvaron és nézte"
Mar ne is haragudj, de a mikozben nem azt jelenti amit szerinted jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!