Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondolnátok egy ilyen...

Mit gondolnátok egy ilyen testvérről?

Figyelt kérdés

Ő 20F, én 22L.

Pl: Nagyon nagy az udvarunk, rengeteg levél lehullott, 2 órán át gereblyéztem, miközben ő állt a felső udvaron és nézte. Vagy pl: Anya szokott haragudni, ha hazaér és nincs minden megcsinálva, nos, miután délután 5-re haza érek, neki állok mosogatni, stb, miközben órák óta itthon van, ő ezt érzékeli is és mielőtt anya hazajön, hogy ne legyen lecseszve, lefekszik aludni azzal az indokkal, hogy nagyon fáj a feje. Mindent rám hagy, egy fűszálat nem tenne keresztbe, elfelejti a születésnapomat, névnapomat, rondán beszél velem, stb...Múltkor arra nem volt képes, hogy hozzon nekem kaját apától, mert hogy már megint hozni kell nekem ennivalótl..Ilyen feltételek mellett persze ő anyám kis kedvence. Nekem ezek nagyon fájnak...

2015. nov. 19. 17:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Én szerintem ez kicsit óvoda szint ő nem csinál semmit még is anya kedvence én meg csinálok mindent mégse én vagyok ő nem mosogatt el neked kell stb stb.. MI lenne ha külön élnél ott se csinálná meg helyetted senki meg ha tesód nem visz kaját mért nem csinálsz magadnak miért várod el hogy más vigyen neked kaját. Rondán beszél tesód vág szájba , meg magyarázd el neki h te vagy a nővére.Én kb este 6 ig nem érek haza munkából és van párom de ő később ér haza mint én .. 6 kor én neki állok főzni mosogatni még se nyavajgok a a páromnak mért nem ő csinálja meg ..
2015. nov. 19. 18:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Látom megértetted a lényeget.
2015. nov. 19. 18:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen és az csak úgy megy, hogy zsupsz elköltözök, igen, ha lenne rá lehetőségem, megtenném.
2015. nov. 19. 18:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

De ha külön költözik alapesetbe csak maga után szedi a s*art, nem egy ingyenélő után, aki semmit nem csinál.

Első válaszoló, te is jól belefogtál, ha a párod csak dolgozik de otthon semmit nem kell csinálni, ő nem ott lakik?

A kérdező öccse is ott lakik, az is vegye ki a részét a munkából, hát a pofám leszakadna ha az én testvéreim végig néznék ahogy kint dolgozom, ők meg állnak mint a ****.

2015. nov. 19. 18:09
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
2 oran keresztul nezte ahogy gereblyezel?? Akkor nagyon izgalmasan csinalhatod mert engem mar 2 perc utan untatna.
2015. nov. 19. 18:14
 6/16 A kérdező kommentje:
Olyan undorító vagy te is...Szövegértelmezés..Sehol nem írtam, hogy 2 órán át nézte..Azt igen, hogy addig gereblyéztem.
2015. nov. 19. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

"2 órán át gereblyéztem, miközben ő állt a felső udvaron és nézte"

Mar ne is haragudj, de a mikozben nem azt jelenti amit szerinted jelent.

2015. nov. 19. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
4 az első válaszoló vagyok nehogy már el várjam a páromtól aki fizikai munkát végezz h amikor még haza jön ő mosogasson stb stb .. HA fát kell vágni ilyenek meg csinálja nem az a lényeg .. Kérdező akkor ennyit írok tesód lesz.rja a házimunkát te is sz.rd le.. Ne csináld meg ennyire egyszerű neked is fájjon a a fejed meg ilyenek
2015. nov. 19. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdező le lesz cseszve ha nem csinálja meg, mert nem ő a kiskedvenc. Vagy tévedek, kérdező?
2015. nov. 19. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
14%
ket oram at rgyfolytaban nezzni valamit igenis megterhelo. a koncentracio is faraszto ha nem hiszed el kerdezd meg hitlertol
2015. nov. 19. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!