Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondolnátok egy ilyen...

Mit gondolnátok egy ilyen testvérről?

Figyelt kérdés

Ő 20F, én 22L.

Pl: Nagyon nagy az udvarunk, rengeteg levél lehullott, 2 órán át gereblyéztem, miközben ő állt a felső udvaron és nézte. Vagy pl: Anya szokott haragudni, ha hazaér és nincs minden megcsinálva, nos, miután délután 5-re haza érek, neki állok mosogatni, stb, miközben órák óta itthon van, ő ezt érzékeli is és mielőtt anya hazajön, hogy ne legyen lecseszve, lefekszik aludni azzal az indokkal, hogy nagyon fáj a feje. Mindent rám hagy, egy fűszálat nem tenne keresztbe, elfelejti a születésnapomat, névnapomat, rondán beszél velem, stb...Múltkor arra nem volt képes, hogy hozzon nekem kaját apától, mert hogy már megint hozni kell nekem ennivalótl..Ilyen feltételek mellett persze ő anyám kis kedvence. Nekem ezek nagyon fájnak...

2015. nov. 19. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8-as, attól, hogy valaki fizikai munkát végez, még az otthoni házimunkából is kiveheti a részét (nem, nem kizárólag csak azt csinálhatja meg, amit más nem tudna).

Kérdező: ha az öcséd ennyire lusta, te se csinálj meg mindent. A munka rád eső részét végezd el, többet ne.

2015. nov. 19. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:

9 jól gondolod. Le leszek cseszve..Szívesen segítek, de nem úgy, hogy mindent nekem KELL, és igen, ha egyedül élek, stb, akkor is egyedül kell, de szerintem egy testvérnek az a dolga, hogy segítsen és kivegye a részét mindenből...De ezek szerint egyes, te is jasonló mentalitással rendelkezel, mint az öcsém. És nem kell állandóan nekem enni hozni, tudok főzni, de ha apa főz és tesóm minden nap jár ott, mert oda rakja a bicajt és apa KÜLD nekem kaját.. EGYES, nehogy már nehezére essen elhozni a KÜLDÖTT ételt!!!

Utolsó, hát én sírok rajtad.xD

2015. nov. 19. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:
11, igazad van...szerintem kell a munkamegosztás...
2015. nov. 19. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is jasonló mentalista vagyok.
2015. nov. 19. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
A kaját elhozhatná, pláne ha úgyis útba esik, és a testvéréről van szó, nem egy jött ment senkiről.
2015. nov. 19. 19:17
 16/16 anonim ***** válasza:
25%
Költözz el. Ba-dumm tss!
2015. nov. 19. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!