Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha testverem...

Mit csináljak ha testverem beteges jatekfuddo es sohasem enged a gephez?

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 15:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

4-5 óra az szörnyen kevés. Átlagosan 8-9 óra jut egy nap a szórakozásra, ha ő azzal akarja tölteni akkor az csak is az ő dolga. Szerintem nevetséges hogy néhányan soknak tartják azt az időt, miközben sok ember 10 órákat is tölt a hobbijával de senki nem szól semmit.

Én személy szerint az angol tudásomat is a számítógépes játékok miatt szereztem, és jelenleg felső-fokú nyelvvizsgám belőle. Szóval az az idő amit a testvéred a számítógép előtt tölt még hasznosnak is minősülhet.

2015. dec. 1. 06:45
 22/25 anonim ***** válasza:
29%

Én egy nap 13-16 órát ülök gép előtt :) (8-9 óra munka + 6-8 otthon), igaz nekem otthon van 5 laptopom szóval nálunk nincs az, hogy mástól veszem el a helyet...

Ebből a játék idő van, hogy 8 óra, van amikor 0 :)

Anno én is sokat játszottam, ennek köszönhetem, hogy ma elég jól keresek, 3 végzettségem van...mondjuk én a játékoknak a játék oldalát 12-13 éves koromig néztem csak, 14-től már programozni kezdtem önállóan otthon egyedül...de akkor jóval többet toltam mint napi 4 óra...

"amugy a leckéje minig megvan es a jegyek is magaert beszelnek, de napi 4-5 orát biztos tolja"

szerintem akkor ez nem probléma annyira, persze hasznosabban is eltölthetné az időt, de ilyenkor is tud pl nyelvet gyakorolni, ha külföldiekkel játszik...én akkor tanultam rengeteget angolul amikor angolul RP-ztem...

téged mi az ami zavar igazából?

az, hogy játszik, vagy az, hogy te nem jutsz géphez miatta?

itt a karácsony szerintem kérhettek külön gépet...

22F

2015. dec. 1. 09:14
 23/25 anonim válasza:
Én is ilyen voltam régebben, 14-17 évesen, bár 17 évesen már csak esténként játszottam 1-2 órát, vagy ha be is volt kapcsolva a játék, azt vártam, hogy a csapatunk összejöjjön és menjünk valahova, de addig sokszor tanultam. Aztán jött az egyetem és csomó szabadidőm odalett, ha van időm is inkább filmezek vagy rajzolok. (20/L)
2015. dec. 5. 10:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Fakalapács kíméletesen, amíg a hatás tart, tiéd a gép.
2015. dec. 6. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Mutasd be egy-két lánynak, hátha...:D
2016. jan. 2. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!