Mit csináljak ha testverem beteges jatekfuddo es sohasem enged a gephez?
Szóltál már a szüleiteknek?
Tesódnak nincs tanulnivalója?
Kinek a szobájában van a gép?
Mondd meg neki, hogy neked is szükséged van a gépre, és ha nem enged oda x időre, szólni fogsz anyukádéknak.
Az durva..
Egyetértek az előttem szólókkal!
Mennyire beteges? Volt már olyan, hogy nem megy vacsizni, vagy ebédelni, helyette gépezik?
Mert ha igen, akkor mindenképp pszihológus!!!
#3 vagyok. Az nagyon sok idő a gép előtt, hiába vannak jó jegyei (ha jól vettem ki a szavaidból).
Igazából a szüleidnek kellene erélyesebben fellépni.
Én biztos levédeném jelszóval a gépet, és csak akkor játszhatna, ha otthon vagyok, akkor is 1-2 órát max.
egy időben én is játék függő voltam, 6-8 órákat is képes voltam Xbox meg PC előtt tölteni.
tartott ez kb. két évig, aztán egyszer csak "meguntam", és azóta max ha kijön valami új játék, akkor veszem elő a boxot, kb fél évente.
szerintem idővel bele fog ő is unni, meg ha más motiváció ösztönzi, akkor főleg elfelejti a gépezést.
nekem egy csaj is nagyban segített letenni a játékfüggőséget, mikor megismerkedtem vele akkor kb két hét alatt letettem a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!