Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha testverem...

Mit csináljak ha testverem beteges jatekfuddo es sohasem enged a gephez?

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 15:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
"a csaj" nem hinném hogy beválna x"D 14 éves lány
2015. nov. 30. 16:32
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
4-5 óra az sok?:o
2015. nov. 30. 16:49
 13/25 anonim ***** válasza:

motivációt írtam, és közben hozzátettem a saját sztorimat is.

igen, roppant vicces, minden bizonnyal.

de egyébként közben kiderült, hogy óvoda szintről van szó, mivel te kb nem tudsz "fészbúkozni" a gépen, csak a telefonodon, és jelenleg ez a legnagyobb probléma.

2015. nov. 30. 16:52
 14/25 anonim ***** válasza:

Én egész nap 4-5 órát nem gépezek alvást nem beleszámolva xD A jegyeim se túl jók bár én egyetemista vagyok. Ennek fényében nem is tűnik a tesód függőnek, inkább csak kisajátítja a gépet és ez téged zavar hogy neked már nem jut idő

Betegesnek semmiképp se mondanám főleg hogy minden téren rendben van az élete (jegyekre meg leckére gondolok)

2015. nov. 30. 16:53
 15/25 A kérdező kommentje:
Mar hogy ne lenne? Folyton csaka howrse, meg a PC- jei -.-" 3-5 oran keresztul!
2015. nov. 30. 16:54
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát ez közel sem játékfüggőség. Ha játékfüggő lenne nem tudna a tanulásra sem koncentrálni, mert azon agyalna mikor játszhat már, de te magad mondod, hogy a jegyei magáért beszélnek.

Téged tényleg csak az zavar, hogy nem enged a géphez!

2015. nov. 30. 17:06
 17/25 anonim ***** válasza:
37%

4-5 óra nem sok. Más elnyom annyit egyéb dolgokra.

Amúgy is, hülye az az ember aki kíváncsi ilyen téren más véleményére. Jól érzi magát? Igen!

Akkor ne basztassuk hanem hagyjuk. Ha már neki is rossz lesz, majd változtat.

Inkább szólj a szüleidnek, hogy vegyenek neked is egy gépet.

2015. nov. 30. 17:08
 18/25 A kérdező kommentje:
1 gépünk van, de már anyuék is szuros szemmel nézik... Legalább is apu nagyon haragzik amikor ott ül (általában) és nem egyszer beszologatnak neki, de igy eltántorithatatlan
2015. nov. 30. 17:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is sokat képezek, de mégis ha van valami munkám azt mindig megcsinálom. Amíg nem hat ki teljesen az életére addig nincsen baj.
2015. nov. 30. 18:07
 20/25 anonim válasza:
0%
Sajnos ez függőség! 5 óra az rendkívül sok gép előtt: aktív napi életünk fele. Szakember tudna rajta segíteni vagy erélyes szülők. Aki azt mondja , hogy nem sok, az vagy maga is gépfüggő, vagy az volt, csak jóindulatú cinkos egyetértő.
2015. dec. 1. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!