Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem áthozza piálni a barátait, akiket nem ismerek és én teljesen ellenzem ezt?

Figyelt kérdés
A testvérem 16 éves lesz egy hónap múlva és a szüleink nem lesznek itthon. Én mellesleg utáma piát és azt is hogy a tesó lerészegíti magát a barátaival a saját lakásunkban.
2015. okt. 25. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Korod, nemed, es az o neme (bar, gondolom fiu)?

Felelotlenseg amit tesod csinal, nalunk is volt ilyen. En siman szoltam a szuloknek, hogy ez igy baromira nem jo es veszelyes es le is allitottak.

Ha nem hiszik el neked, vedd fel videora miket csinalnak.

Arra az estere amugy nem tudsz elmenni egyik baratodhoz ottaludni vagy hasonlo?

2015. okt. 25. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Jaj istenem, hagyd már kicsit élni, 16 évesen ennyi belefér, aki megtehette, csinált ilyen korban házibulit vagy ment házibuliba. Menj át a barátodhoz/barátnődhöz aludni és csá.
2015. okt. 25. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

15 évesen ne piáljon. És 16 évesen se.

Szólj a szüleidnek, tudniuk kell la, hogy a gyerek részegre issza magát és szintén részeg idegenekkel van tele a lakás.

Ha nagyobb vagy, akkor tegyél rendet közöttük.

2015. okt. 25. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
57%

Hívd át a nagyit vagy bárki felnőtt rokont aznap este,h legyen aki rendet rak.

Az egy dolog hogy 16 évesen ihat-e vagy nem, na de hogy a szülők lakásából kocsmát csinál a tudtuk nélkül, az már elég gáz....

2015. okt. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!