Hogyan találhatom meg a hugomat?
Anyukád gondolom elnevezte a hugod?
Ha igen akkor probald a születési névvel közösségi oldalon keresni,hatha nem vettek a hugodat a nevükre a nevelő szülő.
Egyebkent az elottem szóló jol írta Rtl klub
jajj istenem ez az RTL....
és amúgy ha segítenek is, ki a tököm akarná, hogy az egész ország lássa, hogy mi folyik az én magánéletemben?
ezeket az embereket megveszik kilóra az RTL marketingesei, normális ember az ilyen riality szarokat.
egy magánynyomozó az ilyet pár száz ezerért megoldja, ha van rá pénzetek.
ha nincs rá akkor kiszedni mindent anyátokból, és elindulni az információk alapján.
ez rengeteg idő, és ott a bürokrácia is. ű
ezért célszerű az ilyet magánynyomozóval intéztetni, már ha van rá kes..
van itt a gyíkon rtl-es munkatárs tuti ő reklámozza :D egyszer már nekem is írt, hogy szerepeljek egy műsorban egy hozzászólásom miatt :))
én se javasolnám a keresésnek ezt a módját, gyámügyön keresztül érdeklődj nyugodtan, ott él anyukád most is mint amikor örökbe adta a húgod? mert az akkori lakóhelye szerinti gyámügyhöz kell bemenni, ők megkeresik neked, kap egy értesítőt a húgod hogy keresed és ő majd reagál erre, hogy szeretne-e találkozni veled vagy sem... ez a hivatalos menete :) (egy örökbe fogadó szülő)
Sok hozzá nem értő, dilettáns választ kaptál.
Örökbefogadás esetén az örökbefogadó nevére kerül a gyermek (nem nevelőszülő, az egészen más), a gyermek anyja neve is megváltozik és a személyi száma is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!