Jól tettem, hogy lecsesztem a húgomat ezért?
Nekem most több dolog is eszembe jutott.
1. ez egy abszolút gyerekes reakció volt a tesód részéről, akár tudat alatt is csinál ilyet az ember, irigységében jól elintézte hogy mégse legyen neked olyan jó
2. abszolút nem korrekt, persze, az árakat figyelembe véve én azt mondanám, hogy ezentúl csak a legtoplisabb, szakadtabb cuccaiddal menj haza, mert ha ennyire nem tudja feldolgozni hogy te pénzt keresel és abból kényezteted magad, akkor oké, tanultál belőle, és olyanokkal beszéled meg az ilyen anyagi sikereket akik nem nyúlják le a dolgaid hanem elismerően bólintanak, hogy aszta, tökjó hogy itt tartasz.
3. ez elég kiábrándító ha egy 15E-es táskának egy használat után elszakad valamije. Ez engem is nagyon szokott bántani, bár persze ha szánt szándékkal addig feszegetik míg el nem szakad az más dolog
4. ez meg már csak magánvélemény, figyelj te döntöd el, mert te keresel rá pénzt de én azt javaslom neked (35éves n vagyok) hogy amíg mondjuk nem éred el azt a szintet hogy az albi díjat is te fizeted, addig ezek nagyon drága dolgok. Értem én, én is mindig megrövendeztettem magam apróbb dolgokkal de egyenlőre még ne tedd ilyen magasra a mércét. Oké, a táskát elismerem, ha jó minőséget vesz az ember, tényleg akár 5-10 évig kitart, de pl a parfüm számomra kicsit túlzás. De ne haragudj ha ezzel megbántottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!