Jól tettem, hogy lecsesztem a húgomat ezért?
Én nem kértem volna bocsánatot sem tőle. Ha valamit kölcsönkér akkor vigyázzon rá, és teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül az a dolog.
Felelőtlen volt, megérdemelte a fejmosást. Többet nem adnék neki kölcsön számomra fontos dolgokat.
Igen jól tetted, mert azok a te cuccaid voltak és neki ugyanúgy kéne visszaadni, mint ahogy kapta.
Bocsi az offért.
Az, hogy egy táska 26 ezer Ft, még nem garancia semmire, simán lehet műbőr vacak, ami pár hét után szétkopik a sarkánál, meg elszakad. Csak azért mondom, hogy inkább többször vegyél olcsókat, mert annyiszor van új táskád.
A legnagyobb baj az, hogy a tesód nem tudja értékelni azt, amit a szüleid a popója alá tesznek úgy, hogy neki a kisujját sem kell mozdítania érte.
Valószínűleg azért bánt el így a te cuccaiddal is, mert bele sem gondolt, hogy te ezekért mennyit dolgoztál.
Kb. annyit jelentett ez az egész számára, hogy két cuccal kevesebb, de majd apu vesz helyette másikat.
Ha túlmegyünk egy kicsit a sztorin, akkor itt azzal van a baj, hogy a húgodnak van egy alap életszínvonala, amihez hozzászoktatták, ami "jár" neki, és ráadásul ezt nem is tudja értékelni, mert nem tudja, mibe kerül előteremteni. Nagyon nehezen fogja viselni, ha ebből netán lejjebb kell adnia, mert mondjuk ő nem fog olyan jól keresni. Akkor mi lesz, 40 évesen is a szüleitek pénzelik majd.
Szerintem igenis fel kellene világosítani őt a való világról, mert most elég nagy rózsaszín burok veszi körül. Ha néhány nap diákmunka után lehet ráébredne, miről is beszélsz. Egyébként a bocsánatkérést leszámítva szerintem helyesen cselekedtél.
"és emiatt is szeretnék függetlenedni a szülőktől."
Akkor 40 ezret ne hülyeségre szórj, hanem fizesd a bérleti díjat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!