Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy vegyem rá a nálam 2...

Hogy vegyem rá a nálam 2 évvel fiatalabb hugomat, hogy ne utánozzon mindenben?

Figyelt kérdés

A 11 éves húgom mindenben utánoz, aztán természetesen letagadja, és ez engem nagyon idegesít. Saját tapasztalatok? Ti hogy vettétek rá, hogy ne utánozzon egyfolytában?

13/l

2014. okt. 29. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy miért utánoz? Mert felnéz rád és szeret téged. Szeretne olyan lenni, mint a nővére. Emiatt ne utáld és ne haragudj rá, egyszerűen próbálj meg neki segíteni abban, hogy a saját útját járja, sajátos módon viselkedjen. Ha ez nem megy, akkor se legyél ideges rá, egyszerűen hagyd az egészet, ne törődj azzal, hogy utánoz. Nem hiszem, hogy bármilyen károd származik belőle.

Szegény próbálgatja a szárnyait, és nyilván a nővérét fogja utánozni mindenben. Ezen én is keresztülmentem a két húgommal, és engem ez kicsit sem idegesített, inkább arra serkentett, hogy jó példát mutassak nekik, tanuljanak tőlem. :)

2014. okt. 29. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te se utánozzál másokat!!!!! (Vagy nem vetted észre, hogy az emberi tanulás alapja az utánzás??????)
2014. okt. 29. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:

1 es válszolónak nagyon köszönöm, egy ideig próbáltam, úgy látszik, megint ehhez folyamodok.

2 es válaszoló neked csak annyit, hogy igazad van, de az hogy direkt csinál valamit, amiért tudja, hogy felkapom a vizet, attól szoktam a falra mászni.

Neked is köszönöm.

2014. okt. 30. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
irritalo, de orulj.eki mert te vagy a peldakepe. el fog kezdeni onallosodni egy-ket even belul, akkor meg a totalis ellenteted akar majd lenni. keresi onmagat, egyenlore megcsak teged talalt meg:-)
2014. okt. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!