Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az exem ellenem fordítja a...

Amy987 kérdése:

Az exem ellenem fordítja a húgomat?

Figyelt kérdés

Két hete szakítottunk az akkori barátommal, de minden nap találkozok vele,mert ugyanazon tánccsoport tagjai vagyunk. Nem veszekedünk, felnőtként kezeljük a dolgokat. Mostanában egyre többet beszélget a két évvel fiatalabb húgommal. Ennek én örültem,hiszen az exem csodáltatos ember,szóval csak jót tanulhat tőle a tesóm.

Az utóbbi napokban a húgom nem szól hozzám,még akkor sem,ha kérdezem. Pedig olyan volt,mintha a legjobb barátnőm lenne,mindent együtt csináltunk. Most pedig titkolózik. :( Közös programokat szervez hármunknak, és én az ő kedvéért belemegyek. De nagyon furcsán érzem magam velük. A húgom folyamatosan védelmezi itthon is,azt mondja, hogy én reagáltam túl azt,hogy hazudott nekem és átvert. Nem tudom, hogy miért vált fontosabbá számára a volt barátom. Fáj,hogy már nem áll mellettem. (18/L)

2015. szept. 2. 09:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*csodálatos
2015. szept. 2. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy családban marad a srác...
2015. szept. 2. 09:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hugica beleszeretett az exbe:D ezen mit nehéz megérteni :P
2015. szept. 2. 09:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem. Kizárt, hogy beleszeretett volna. Esetleg csak kedveli,de...
2015. szept. 2. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez a 3-as közös program annak tűnik, hogy össze akar hozni és a srác ebben kérte a segítségét...

ha fűzni akarná akkor azt kettesben megoldanák...

22F

2015. szept. 2. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
ahham, kizárt, de beszélget vele, programokat szervez vele és otthon mindenáron védi...beleesett és kész
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Tesód meg majd bemutatja anyukádnak is...:)
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
ha összeakarná őket hozni,nem a nővért szapulná csak a pasi jó oldalát mutogatná
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

2 dolog lehet:

- össze akar vele jönni a húgod

- újra össze akar hozni titeket

Ha már szakítottatok, és közös döntés volt akkor kár erőltetni.Közös programokra meg ne menj el szerintem,hogyha túl akarsz lépni ezen .

Ha a tesód találkozni akar vele,találkozzon, de én mélységesen csalódnék benne,hogyha össze akarna jönni az exemmel akivel nemrég mentem szét.

De persze nem tilthatod meg neki.

de ha nem akarsz semmit ettől a gyerektől akkor kerüld a társaságát a muszájon kívül.

2015. szept. 2. 10:06
 10/13 acelsziv ***** válasza:
100%

"csodáltatos ember,szóval csak jót tanulhat tőle a tesóm"

" hazudott nekem és átvert"

És mindkét jelző ugyanarról az emberről szól. Csak nekem nem tiszta ez az egész?

2015. szept. 2. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!