Az exem ellenem fordítja a húgomat?
Két hete szakítottunk az akkori barátommal, de minden nap találkozok vele,mert ugyanazon tánccsoport tagjai vagyunk. Nem veszekedünk, felnőtként kezeljük a dolgokat. Mostanában egyre többet beszélget a két évvel fiatalabb húgommal. Ennek én örültem,hiszen az exem csodáltatos ember,szóval csak jót tanulhat tőle a tesóm.
Az utóbbi napokban a húgom nem szól hozzám,még akkor sem,ha kérdezem. Pedig olyan volt,mintha a legjobb barátnőm lenne,mindent együtt csináltunk. Most pedig titkolózik. :( Közös programokat szervez hármunknak, és én az ő kedvéért belemegyek. De nagyon furcsán érzem magam velük. A húgom folyamatosan védelmezi itthon is,azt mondja, hogy én reagáltam túl azt,hogy hazudott nekem és átvert. Nem tudom, hogy miért vált fontosabbá számára a volt barátom. Fáj,hogy már nem áll mellettem. (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!