Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az exem ellenem fordítja a...

Amy987 kérdése:

Az exem ellenem fordítja a húgomat?

Figyelt kérdés

Két hete szakítottunk az akkori barátommal, de minden nap találkozok vele,mert ugyanazon tánccsoport tagjai vagyunk. Nem veszekedünk, felnőtként kezeljük a dolgokat. Mostanában egyre többet beszélget a két évvel fiatalabb húgommal. Ennek én örültem,hiszen az exem csodáltatos ember,szóval csak jót tanulhat tőle a tesóm.

Az utóbbi napokban a húgom nem szól hozzám,még akkor sem,ha kérdezem. Pedig olyan volt,mintha a legjobb barátnőm lenne,mindent együtt csináltunk. Most pedig titkolózik. :( Közös programokat szervez hármunknak, és én az ő kedvéért belemegyek. De nagyon furcsán érzem magam velük. A húgom folyamatosan védelmezi itthon is,azt mondja, hogy én reagáltam túl azt,hogy hazudott nekem és átvert. Nem tudom, hogy miért vált fontosabbá számára a volt barátom. Fáj,hogy már nem áll mellettem. (18/L)

2015. szept. 2. 09:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenki követ el hibákat. Megbántott, és én ezt nem tudom megbocsátani neki. De ettől még ő egy különleges személyiség.
2015. szept. 2. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Még érzel az exed iránt valamit,nem?Hiszen ha a mostani véleményed szerint,annak ellére,hogy ő átvert és hazudott neked ő még mindig egy "csodáltatos ember",akkor valószínüleg még szereted és megtudnál bocsátani neki.
2015. szept. 2. 23:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem fogok neki megbocsátani. De nem viselkedek gyerekesen,főleg nem akarom másokkal éreztetni, hogy köztünk már nincs minden rendben.
2015. szept. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!