A nővérem kibírhatatlan. Mit tegyek?
Üdv.
Sosem szoktam magam mások dolgába ártani magam, viszont ez már kissé felülmúl mindent amit a nővérem csinál.
Van egy élet társa, akivel jó 2 éve együtt vannak.
Nővéremnek van egy kisfia, még két kapcsolattal ezelőtti kapcsolatból származik, aki 6 éves. A gyerek apját is hasonlóan csapta be.
A párja ki ment Németországba dolgozni, minden hónapban küldi nekik haza a fizetését.
Sajnos azonban most szívrohamot kapott, ami miatt kórházba került, így nem is tudott pénzt küldeni.
Nővéremet anyukám rajta kapta egy másik férfival. Azaz szó szerint megcsalta az élet társát.
A kérdésem, az lenne, hogy az élet társának elmondjam e a történteket? Mivel épp egy egészségügyi problémája van, ezért kissé aggódók amiatt is, nehogy felzaklassa magát ami miatt esetleg újra baja lenne.
Ugyanakkor nem érdemli meg, hogy a férfi kitartson mellette, és eltartsa mert nővérem még a munka alól is sokszor kihúzza magát, édesanyánkra hagyva a dolgokat, mivel egy munkahelyük van.
A kérdésem az lenne, hogy szóljak e? Vagy maradjak inkább csendben? Hányingerem van attól, amit a nővérem művel. Sajnos már sokadszorra.
az én tesóm is csalja a pàrjàt.. nemrég jöttem rá.. a dolog szépsége, hogy hónap végén lesz az esküvőjük.
én eddig úgy gondolom, hogy nem szólok a párjának. alig ismerem. ellenben a tesóm csak a tesóm, valószínűleg egy életre elvagnam magam ha most az esküvő előtt szólok a párjának.
nyilván sajnalom a parjat, és csalódott vagyok a tesóm miatt.. de nem az én dolgom, én is utálom ha beleugatnak olyanok a kapcsolatomba, akit nem látnak bele a kapcsolatunkba a parommal.
en úgy gondolom, hogy minden kiderul majd. a te nővéred huzasa is előbb utóbb. valóban nem korrekt a tette, de nem a te dolgod igazságot tenni
Nehéz kérdés. Alapból azt mondanám, hogy ne avatkozz bele, hiszen senki sem láthat bele mások kapcsolatába. Itt viszont nem csak a nővéred, és a párja van a képben, hanem egy kisgyerek is. A gyerekre mennyire hat ki az anyja életmódja?
Ha a kicsi nem sínyli meg, akkor nem kellene beavatkozni. Ha viszont úgy érzitek a gyereknek árt, valami módon közbe kell avatkozni - de akkor sem a mostani párjával, hanem a nővéreddel kell rendezni a dolgokat.
Nézd, a pasi valószínűleg okkal tart ki a riherongy nővéred mellett, és pénzeli. 6 éves a gyereke és az apukát leszámítva ő már a 3. pasija, ha jól számolom. Normális ember mit vár egy ilyen nőtől? Valószínű nyújt neki valami olyat, ami miatt megéri kint azért gürizni, hogy eltartsa a popóját.
Ne szólj bele, nem a te dolgod. A pasit meg nem kell sajnálni, ki mit szakít, olyat szagol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!