Miért gyűlöl ennyire a nővérem?
Az egész úgy kezdődött hogy a családban megszülettem 3.-dik gyerekként.Már akkor is olyanokat mondott hogy felesleges vagyok meg ilyenek.
Kiskoromba részegen rámfeküdt amikor hazajött egy buliból..
Minden pasival lefeküdt és állandóan füvezett és ivott.
18 éves volt ekkor én pedig 5.
Nem járt suliba..elb*szta az egész életét és megházasodott 19 évesen de rá 6 évre elvált és még mindig cirkuszolnak..
Anyámék rettentően csalódtak a nővéremben..
Ellentétben a bátyám egyetemista és jól viselkedik velem.
Én most vagyok középsulis..gyógyszerészetis
Volt egy pasija másfél évig akivel megbarátkoztam de neki az is baj volt.Nagyon rendes fiú volt de szakitottak mivel őt is megcsalta.De engem hibáztatott mert én hozzászóltam a pasijához..Elment ő is és most maga él a szomszédban.
Gondoltam át megyek úgyse zavarom mivel már nincs pasija aki rámnyomulna.
És erre nemtudta leirni hogy ötlet.Kérdezte hány t-vel irják meg l-el.Mondom úristen ilyen nincs.
És azzal jött elő apámnak hogy ő diszleksziás vagy mi és hogy nem tehet róla hogy ők nem iratták pedagógushoz.
Apám mondta hogy kérdezd meg a hugod hogy irják le.
Azt mondta hogy a hugomhoz nincs semmi közöm.
Meg azt mondta hogy ábel is megölte a testvérét és ez teljesen normális neki hogy utál engem.
A bátyám nem utálja..Szerintetek miért?
Miért mond ilyeneket és mit jelent az hogy semmi köze nincs hozzám?
Minden mondatodban a volt pasijat említés!
Talan miattad szakitotak?
Rahajtottal?
Miert erdelemel szót a Volt pasi a mondataidban!
Itt csak te érzed magad tul okosnak es valoban iratalo lehet a tesodnak ha mindenbe csak okoskodni próbálsz,jo hogy nem josztok ki akkor egymasal.
Egyebkent meg az emberséget nem az iskolában tanítják.
Ha annyira emberséges lennel nem magadat magasztalnad itt hanem a tesodal probalnad megbeszélni a problémáidat hisz nem velunk van bajod hanem a tesodal!
Uramisten :DD tényleg diszleksziás vagyok.Sőt,,, még fogyatékos is hogy,, nem tettem vesszőt minden szó eléXD
Akármilyen szar vagyok magyarból mégis,, jobban tudok irni mint a nővérem.Ő még leirni sem tudja nemhogy rakjo n vesszőt a szavak elé.
Amúgy meg a volt pasijával azért szakitottak mert a nővérem lesz*rta őt és bulizni járt állandóan.A pasija meg kutatott utánna.Szóval én nekem semmi közöm nincs hozzá hogy a pasijával szakitottak.Mivel a nővérem a fogyatékos nem a volt pasija.Én csak beszélgettem vele.
Ma is anyámék mondták h huzzak át hozzájuk de nem akartam.Végül elmentem és a nővérem 15 percig ordibált velem h rágyujtottam meg ott ócsárolt.Még a tököt se akarta kifaragni velem mert nekem nem ment..
Mondom akkor szevasz és hazahúztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!