Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet ilyen egy TESTVÉR...

Hogy lehet ilyen egy TESTVÉR (2. -os)?

Figyelt kérdés

Állandóan megszégyenít a haverjaim előtt, mindenféle dolgokat mond rólam. Ordít, kiabál velem, ha nem csinálom meg amit kér. Megüt ha nem csinálok, valamit. Olyat mondott nekem amit egy életre nem fogok elfelejteni(nem kamu, a szemembe mondta): FOGJAM BE A BÜDÖS POFÁMAT MERT NEM ÉRDEMLEM MEG, HOGY TESTVÉR LEGYEK!" Engem lelkileg nagyon összetört. Visszaszóltam neki, hogy fejezze már be, de mint mindig, most is én kaptam a szüleimtől, hogy hogy merek vele kiabálni. Legszivesebben, azonnal a nagyszüleimhez költöznék. PLS segítsetsk!

14/F

2015. okt. 2. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 1/10!

Az idióta beírásod bűncselekményre való felbujtás.

Csak hogy tudd!

Nem vagy normális.

2015. okt. 6. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
felbújtás xĐ wuhihihih :))) és ha megteszi összeveri a tesóját a kérdező és a rendőrség kérdezi miért tetted? mert a gyk-n a kérdésemnél a 10. válaszoló ezt javasolta - ekkor majd utánanéznek, rákeresnek, és megbüntizik a 10-est? :)))) wuhihihii xĐĐ istenem...
2015. okt. 8. 08:53
 13/14 anonim ***** válasza:
11/12 nemtom mit szólnál ha lereszelném a fejedet a helyiről puszta kézzel
2015. okt. 9. 17:59
 14/14 anonim válasza:
Este símaszkban verd össze egy sötét sikátorban.
2015. okt. 19. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!