Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet ilyen egy TESTVÉR...

Hogy lehet ilyen egy TESTVÉR (2. -os)?

Figyelt kérdés

Állandóan megszégyenít a haverjaim előtt, mindenféle dolgokat mond rólam. Ordít, kiabál velem, ha nem csinálom meg amit kér. Megüt ha nem csinálok, valamit. Olyat mondott nekem amit egy életre nem fogok elfelejteni(nem kamu, a szemembe mondta): FOGJAM BE A BÜDÖS POFÁMAT MERT NEM ÉRDEMLEM MEG, HOGY TESTVÉR LEGYEK!" Engem lelkileg nagyon összetört. Visszaszóltam neki, hogy fejezze már be, de mint mindig, most is én kaptam a szüleimtől, hogy hogy merek vele kiabálni. Legszivesebben, azonnal a nagyszüleimhez költöznék. PLS segítsetsk!

14/F

2015. okt. 2. 17:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Egyenlőre annyit tudsz tenni hogy eltöröd az orrát, vagy a kezét, vagy az állát levered neki a helyéről. Viccen kívül. Abból tanul egy időre, aztán meg úgyis érettebb lesz utána, és csak nevettek egy jót a dolgokon!
2015. okt. 2. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Masodik osztalyos, szoval 7-8 eves es igy beszel??

Szerintem meg kene kerdezned, miert ilyen, vagy vele es szuleiddel leulni megbeszelni. Talan ha tudna rola, hogy amit tesz az nem jo dolog, megcsak nem is atlagos (nem beszelnek igy egymassal a testverek), ha tudna, hogy amit tesz azzal art, valtoztatna.

2015. okt. 2. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Ugyan ez nálunk is.

Én 15/f

Ő 17/l

Állandóan piszkál, káromkodik, elhord mindennek, stb.

Bevett szövege: takarodj vissza a szrodba, stb....

Tovább ilyeneket mond: nincs anyja, apja, nem ismeri a szüleit visszabeszél elmondja mindennek őket stb.

Továbbá ő nagyon rossz tanuló kb kettes, én jógyerekvagyok nem káromkodok nem beszélek vissza stb. Én mindenemet a saját, kemény munkával megszerzett pénzemen kell hogy megvegyek, míg ő el van mindennel kényeztetve amit éppen akar azt megkap stb, új mobil, internet, szoba, tv, mozijegy, pénz, kaja stb. Ha én megveszek valamit magamnak akkor ő csak annyit mond apánknak hogy nekem is kell és már meg is kapta.

Röviden ennyi.

17 éves és ugy viselkedik mint egy ovodás, kiolti anyelvet, grimaszol, hisztizik, sír, szqrozik, stb

Mindig kérdezem hogy miért? Meg hogy haggya már abba végleg.

Meg kérdem hogy majt öregkorában is ezt fogja csinálni? Aszt mondja igen.

Amugy ő ronda buta. Nem volt soha pasija.

Én jóképű, jó a szexuális életem.

Lehet hogy ezért ilyen.

2015. okt. 2. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Miért is nem osztottál ki neki eddig egy testvéri sallert? Jó nagy mulya lehetsz ennyi idős létedre, nem mondom.
2015. okt. 2. 20:19
 5/14 DuplaKV ***** válasza:
100%

Lekeversz neki egy büdös nagy pofont, utána közlöd vele (lehetőleg faarccal), hogy te legalább tervezett gyerek vagy, nem egy becsúszott hiba, mint ő.

Komolyra fordítva a szót ignoráld, zárd be a szobád ajtaját, és ne engedd be. A barátaidnak meg mondd azt, hogy sajnos a testvérednek komoly viselkedési gondjai vannak, azért ilyen, és egy szavát sem lehet elhinni. Ha meg megüt, akkor üss vissza (nem erősen). Vagy ha rákezd a hülyeségeire, akkor fektesd a térdedre, mint egy makrancos 5 évest, és fenekeld el. Ha a szüleid számon kérik rajtad, közöld velük, hogy megteszed azt, amire ők képtelenek voltak, vagyis megneveled az öcséd. A dackorszakhoz kicsit már öreg, a kamaszkorhoz meg fiatal.

Amúgy nagyszüleidnek és a szüleidnek mi a véleménye arról, hogy elköltözz? Próbáltad már megkérdezni a testvéredet, hogy mi is a baja veled?

2015. okt. 2. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
miért lettem lepontozva? am olyan kemény itt mindenki... oszt mindegyiknek telibezúgatnám a fejét nemtom mit szólna... xdd (N) sok pofozkodó műmájer akik kapnának egyet beesnének a szomszéd kútjába chh
2015. okt. 3. 08:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező tesója gimiben 2.-os...vagyis 10.-es, ergo 16 éves.

Nem hinném, hogy egy ált. sulis 2.-os merne így viselkedni egy 14 évessel.

2015. okt. 3. 15:11
 8/14 anonim válasza:
Nyírd ki...büdös taknyos fattyat..Az ilyen szülőket is lapáttal verném..ennyire debilek minek nekik gyerek?Ja,hogy 2 van... (Már bocsi...) 18/F
2015. okt. 5. 19:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Gabszar, igazad van, ment a zöld! Verj csak le neki egy frászt kérdező!
2015. okt. 5. 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát, van itt baj, nem kevés. Gyakorló szülőként mondom. Két fiam van, 15 és fél a nagyobb, 7 múlt a kisebb. Életemben nem ütöttem meg egyik gyerekem sem soha, nagyon jó a viszonyom a nagyfiammal is, pedig elvben kamasz, akár hobbiból épp rühellhetne is, az sem volna kirívó. DE. Ha bármelyik ilyen hangnemet, ilyen stílust megengedne magának a testvérével szemben, egyáltalán, vennné a bátorságot, hogy megalázza a másik embert, no kérem, akkor lenne az első anyai pofon. Mindattól függetlenül, hogy mélységesen elszégyenleném magam, amiért a fiam így beszél. Magamban keresném az okokat, bár nyilván van olyan eset, amikor ez nem járható út. A szüleidnek kellene nagyon komolyan elgondolkodni azon, mit is rontottak el, ha semmit, lelkük rajta, de korrigálni nagyon hamar, csírájában elfojtani az ilyen viselkedést. Ez tolerálhatatlan. A testvére vagy, nem a lábtörlője, ideje, hogy ez tudatosodjék is benne.
2015. okt. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!