Szerintetek az gáz, ha 13évesen nem szégyellek alsóneműre levetkőzni a nálam 10 hónappal idősebb bátyám előtt? 13/L
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 17:41
31/36 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján inkább a két bátyámat zavarja a dolog nem engem. :D
Látott már nőt, meg a húga vagyok.. körülbelül semmi újat nem tudok mutatni neki. :D
32/36 SzLaciZ válasza:
inkább kerüld. Csak őt hozod zavarba.
33/36 Vandra Attila válasza:
#19 volt ket osztalytarsam, edestestverek, 10 honap volt kozottuk.
Ami a kerdest illeti, ha egyik sem pirul el vagy jon zavarba, akkor mi a problema? Inkabb az lenne, ha egetvero hisztit rendeynel, mert rad nyitott a batyad. Az annak lenne a jele, hogy rengereg frusztraciot sikerult szuleidnek beled nevelniuk. Orulj, hogy nem.
34/36 Selyem12 válasza:
semmiképpen sem gáz. Hiszen a bátyád és külömben is a fehérnemű olyan mint a bikini.
35/36 anonim válasza:
Nem sértésnek szánom, de a kérdés valóban értelmetlen. Én is hasonló kapcsolatnak vagyok a bátyámmal pedig ő több mint négy évvel idősebb nálam. Egyébként meg az egyik hosszabb válaszodból kitűnik, hogy büszke vagy a kapcsolatotokra. Innentől kezdve mindegy, hogy az internetes válaszolók megerősítenek-e.
36/36 anonim válasza:
Nem gáz. Tesók vagytok. Én is vetkőztem már a tesóm elött. Nem is figyelte mit csinálok... csak a gépet bámulta xDDD
Amúgymeg ugyan olyan mintha bikiniben lennél a strandon. Nem? (Legalábbis majdnem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!