Szerintetek az gáz, ha 13évesen nem szégyellek alsóneműre levetkőzni a nálam 10 hónappal idősebb bátyám előtt? 13/L
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 17:41
21/36 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne teherbe esni ilyen hamar? Nagyon sok embert ismerek, aki ilyen hamar szült, nem mindenki hagy 2-3 évet szülés után az újabb gyerek vállalásáig. És anyám nem kapott semmilyen fertőzést, mindhárman egészségesek vagyunk. :P
2015. aug. 28. 16:46
22/36 anonim válasza:
amit reggel lehúztam a rötyin az értelmesebb mint te
23/36 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én legalább veszem a fáradságot és lenyomom a mondatok elejèn azt a Shift nevű billentyűt, ami mellesleg nem szórakozásból van kitalálva. És írásjelek is léteznek ám, nem ártana kijárni az általános iskola első osztályát. :3 Ha sértegetni akarsz egy 13 éves lányt - aki semmi rosszat nem mondott neked - akkor azt tedd helyesen, mert ezzel csak magadat minősíted. Az indokokat és a tapintatosságodat meg úgy látom, hogy a széklettel együtt lehúztad a WC-n. Bunkónak lenni nem dicsőség - mint láthattad én is képes vagyok rá, ahogy mindenki -, hiába hiszi azt a hozzád hasonló 10 évesek 99,9%-a. INDOKOK, Kiscsillag, INDOKOK. A kitűnő bizonyítványom nem az értetlenségemről árulkodik, a jó osztályzatért ugyanis még kell dolgozni, az ötösök nem az égből potyognak. Valamint ott van az a kisregény is, amit direkt azoknak a válaszolóknak írtam, akik öt szavas válaszokat írtak, és azt hiszik, hogy ettől most ők sz*rták Amerikát. ^^
2015. aug. 28. 18:29
24/36 A kérdező kommentje:
* meg
2015. aug. 28. 18:31
25/36 anonim válasza:
#24 Én 4 szavas választ írtam XD :'D De nem értem miért húzod fel magad annyira a válaszokon :'D Ez egy anonim oldal, itt mernek csak trollkodni :D
26/36 anonim válasza:
Hat, oke, bocsanat, kerdezo. Vegulis anyukadnak joga volt eldonteni, hogy akar gyereket. Szerencsere senki sem kenyszeritette, mint a kozel keleti muszlim orszagokban ahol a nok olyan gyorsan esnek teherbe szules utan, hogy nem egy olyan lany van aki meg eleteben nem menstrualt mert nem volt ideje ket terhesseg kozben.....mindegy, csak ez jutott eszembe errol a 10 rovidke honaprol.....
27/36 anonim válasza:
Cicurka, ennyire azért nem vagyok egyszerű, mint te, a kérdés arra vonatkozott, hogy ha számodra a dolog (fiútesó előtti vetkőzés) ennyire természetes és nagyszerű dolog, akkor minek írtad ki egyáltalán? Mert oka van.
Az meg, hogy kinek milyen időközzel szül az anyja, nem tartozik senkire, pláne nem a sok bunkó kommentelőre.
14-es
28/36 anonim válasza:
Igaza van az utolsonak, nem tartozik rank. Kar volt megemlitenie a kerdezonek. Eleg lett volna, ha csak annyit ir, batyja elott, nem erdekes mennyivel idosebb.
29/36 cso_kolade válasza:
Szerintem az is "gáz", hogy van egy 10 hónappal idősebb bátyád! De levetkőzni eltörte igenis "gáz".
A NŐK ugyanis fűrdőruhára szívesen vetkőznek, de ha fehernemüről van azó, akkor olyan mintha meztelenek lennének.. Ezt idősebbek szerintem tapasztaltak. (megemlitenem, hogy nem a mai gátlástalan nőkről beszélek) ... Habár ha van egy ennyivel idősebb bátyád akkor a te családodban nem "gáz" az ilyesmi... Sőt...
30/36 anonim válasza:
Nem normális dolog, hogy leöltözöl előtte. Már jó pár éve abba kellett volna hagynod. Én az Apám előtt sem öltözök le, Anyukám előtt is csak akkor ha nagyon muszáj és mindig elfordulok, a bátyáim előtt meg pláne soha. Mikor kicsi voltam és nem tudtam gondolkozni akkor elfordult, de aztán rájöttem, hogy nem normális. Menj a fürdőszobába vagy a szobádba, zárd magadra az ajtót és úgy öltözz. Persze, hogy nincs köztetek semmilyen olyan kapcsolat, de sztem nem egy normális dolog levetkőzni a tesód előtt. Legyen benned egy kis szégyenérzet. És ez azért nem fürdőruha, a fehérnemű egy intim dolog szerintem. Persze ez csak egy személyes vélemény, mindenki az előtt vetkőzik le aki előtt le akar, én ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!