Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek az gáz, ha 13évese...

Szerintetek az gáz, ha 13évesen nem szégyellek alsóneműre levetkőzni a nálam 10 hónappal idősebb bátyám előtt? 13/L

Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 17:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem mindenki szégyellős az emberek között sem, a tesó pedig mégiscsak tesó, de a naturista strandok látogatóira sem tudok mondani semmi rosszat, test, másnak is van, nem is igazán értem, miért baj, ha valaki meztelenkedik... Pedig én nem teszem, megszoktam, hogy fedve vagyok. De nem a világ vége, ha valaki meglát.
2015. aug. 27. 19:10
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én nudista strandra is mentem a tesómmal, ő fiú, én lány. Kicsi gyerekként együtt fürdettek és láttam már sok fiút (egy rehabilitációs otthonban dolgozok, ahol értelmi fogyatékos és mozgáskorlátozott fiatalok vannak, nekik segíteni kell pl. fürdésnél is). Ebben nincs semmi, igazából takarva is vannak azok a részek, amiket a fürdőruha is takar, szóval semmi extra.
2015. aug. 27. 19:13
 13/36 anonim ***** válasza:
72%
Az gáz hogy apuci nem bírta kordában tartani a gyíkot 6 hétig.
2015. aug. 27. 19:25
 14/36 anonim ***** válasza:
78%
De miért muszáj előtte öltözni? Meg tudnád indokolni? Meg hogy miért írtad ki a kérdést.
2015. aug. 27. 20:18
 15/36 anonim ***** válasza:
Mért lenne gáz? Testvérek vagytok egymás mellett nőttetek fel, szerintem elég jól ismeritek egymást minden téren, és nem úgy néztek egymásra mint két nem családtag, ha épp egymás előtt öltöztök nem? Akkor hol a gond?
2015. aug. 28. 04:35
 16/36 anonim ***** válasza:
10 hónap? Érdekes.
2015. aug. 28. 07:31
 17/36 anonim ***** válasza:
75%
Ez a 10 honap nagyon erdekes. Feltestveredrol van esetleg szo? Mert az elkepzelheto,hogy apukatok kozos.
2015. aug. 28. 08:38
 18/36 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ilyen idős korban felesleges egymás elott vetkozgetni, a kérdés kiírása is fura, a sok valaszolo meg főleg.
2015. aug. 28. 09:54
 19/36 A kérdező kommentje:

#14-es: Hogy miért írtam ki a kérdést? Miért, te miért írtál választ? Azért, mert ez a Gyakori Kérdések, ahol az emberek KÉRDÉSEKET tesznek fel, és VÁLASZOLNAK neki.Fúú, mmennyi logika kellett ehhez...!

Egy terhesség KILENC hónapig tart, de ez ne zavarja azokat, akik azt bizonygatják, hogy a féltestvérem. Ugyanis vannak még nők, akiknek erős a szervezetük, nem olyan tápos csirkék mint a többi, és még szülés után pár héttel is tud szexuális kapcsolatot létesíteni - a nők 99,9%-ával ellentétben. Szerintem ez tiszteletre-méltó és én személy szerint nagyon örülök neki, hogy csak ennyi korkülönbség van a testvérem és én között, mert így sokkal jobban megértjük egymást, ha például 16 éves lenne, gondolom nem lennének ennyire jóban egymással.

Azért vetkőzök előtte, mert egy szobában lakunk, és ha a fürdő szobában öltöznék, akkor is simán ràm nyithatna, és egyébként is együtt nőttünk fel, gondolom kisebb korunkban még meztelenül is láttukegymást. Nem éérzem szükségét az előtte való szégyenlődködésnek, mert naggyon jóba vagyunk egymással, közös haverjainkkal gyakran szoktunk együtt lógni, ha egyikünk bajba kerül nmiindig falazunk egymásnak, a pénzünket is együtt gyűjtjük, és még estig sorolhatnék ilyen dolgokat Nektek - mármint akik ezt a vetkőzős dolgot cikinek tartják -, amiket el sem tudtok képzelni, mert manapság sz a "menő", hogy a testvérek utálják egymást. Mellesleg tornaórán az öltözőben islevetkőzök olyan lányok előtt, akiket ki nem áállatok, akkor miért legyek szégyenlős egy olyan ember előtt, akit kedvelek, még ha az ellenkező nemhez tartozik is? Persze ti ezt nem tudjátok, hisz a kérdésnél nem említettem, hogy ilyen jó a kapcsolatunk a bátyámmal. Azok, akik ezt nem tartják cikinek, gondolom ők is hasonlóan jóba vannak a testvéreikkel. Manapság a legtöbb ember egy h*lye kis barátnőcskét is előbbre helyezi a saját testvérénél, én ezt nem bírom elképzelni, hogyan lehetséges...

Köszi a válaszokat! ^^

(Sorry a hibákért, telóról vagyok.)

2015. aug. 28. 11:36
 20/36 anonim ***** válasza:
96%

19

itt nem arról van szó, hogy tud-e dugni szülés után egy nő pár héttel, hanem arról hogy szabad-e, első körben, ésa válasz nem, mert szép kis fertőzéseket lehet összeszedni, aztán a másik kérdés hogy teherbe tud-e esni pár héttel szülés után, a válasz arra is nem. De sebaj ügyes próbálkozás volt.

2015. aug. 28. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!