Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Igazságos így, mit tennétek a...

Igazságos így, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A húgom 7 évesen kikönyörögte a mamám régi telefonját, én akkor 9 voltam és nekem nem volt... 10 éves koromba mindketten kaptunk két ugyanolyan telefont, amikor 12 voltam a papám egyik munkatársától megvett egy okos telefont, mert gondolta, hogy nekünk kell... (én erről nem tudtam, mert mire tudtam volna a tesóm ki sajátította magának és mondta a papának, hogy nekem úgysem kell, pedig kellett volna) 1 hétig titkolta, és úgy vettem észre, hogy kiesett a zsebéből. 14 évesen új telót kaptunk mindketten egyformát, okosat, az enyém 2 hónap múlva elromlott, mert sajna bele ment a víz :( egészen mostanáig egy új telefonra gyűjtöttem a pénzem apám adott hozzá egy 20000 ezrest és végre össze gyűlt, vettem egy tök jó telefont és a húgomnak fáj rá a foga...neki is kell (ez volt 1 hónapja). nagyszüleinktől kaptunk fejenként 20000 ezret az iskola kezdésre, ruhákra szerettem volna költeni, de furdalt a lelkiismeret és úgy gondoltam ez apámat illeti. neki is adtam volna, ha a tesóm nem mondja, hogy adjam neki a pénzem és majd ő is vesz olyan telefont, a szüleim támogatják...igazságos??

2015. aug. 14. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Ne legyél féltékeny a húgodra, mint eddig is mindent úgy fog elérni az életben, hogy mások segítik, enélkül életképtelen lesz.

Ha négy év után még mindig ugyanazt a telefont használtad akkor csak volt neked is valahonnan telefonod...

2015. aug. 15. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

Megsúgom kiscsillag, mielőtt megszülettél szinte senkinek nem volt mobiltelefonja.

Lépj túl rajta.

2015. aug. 15. 14:00
 13/14 A kérdező kommentje:
utolsó kettő: ment a piros... 10 éves koromba kaptam 14 éves kormba lett másik ennyit nem lehet kiszámolni???
2015. aug. 16. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Váó, te aztán szupersötét vagy...
2015. aug. 16. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!