Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valóban semmi közöm hozzá,...

Valóban semmi közöm hozzá, hogy szeretője van?

Figyelt kérdés

A bátyámnak szeretője van. Három kicsi gyereke van és mondhatjuk, hogy jól élnek. A hétvégén volt a születésnapja és a legnagyobb megdöbbenésemre a szeretője is ott volt (több kollégával együtt). Nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a sógornőm égre földre dicsérte a testvérem miközben talán mindenki tudta, hogy a szeretője ott ül köztünk. Talán nem ő a legokosabb és nem is a legszebb nő, de akárhogy is, 3 gyereket szült neki!!!

Beszéltem a testvéremmel, elmondtam neki a véleményem, de nem igazán hatotta meg. A szüleim szerint semmi közöm a magán életéhez.

Ez így van, semmi közöm hozzá?? Egyszer hozzánk is felhozta a nőt, akkor szépen kértem többet ilyen ne legyen, ezt be is tartja.

De amit most csinált az gusztustalan.

2015. júl. 29. 10:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
22%

"Nem akarom elmondani a sógornőmnek, tudom, hogy az semmi jóra nem vezet. Azt szeretném csak, hogy fejezze be!!"

És hogy fogod leellenőrizni, hogy befejezte és más barátnője sincsen?

Azt viszont, hogy beszéltél velük, és mindenkinek elmondtad a magadét, azt egészen pontosan tudni fogod.

2015. júl. 29. 15:13
 32/32 anonim ***** válasza:
37%
Simán közölném a sógornőmmel, bátyám meg eheti a kefét ő főzte egye is meg. Igaz én nem vagyok szívbajos ha emberek érzéseiről van szó, de ezt a családot a kedves apuka rúgta fel. Már bocsika, de ha neki a farka fontosabb mint a családja ne az legyen a hunyó aki kiborítja bilit amit ő pakolt tele.
2015. aug. 2. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!