Valóban semmi közöm hozzá, hogy szeretője van?
A bátyámnak szeretője van. Három kicsi gyereke van és mondhatjuk, hogy jól élnek. A hétvégén volt a születésnapja és a legnagyobb megdöbbenésemre a szeretője is ott volt (több kollégával együtt). Nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a sógornőm égre földre dicsérte a testvérem miközben talán mindenki tudta, hogy a szeretője ott ül köztünk. Talán nem ő a legokosabb és nem is a legszebb nő, de akárhogy is, 3 gyereket szült neki!!!
Beszéltem a testvéremmel, elmondtam neki a véleményem, de nem igazán hatotta meg. A szüleim szerint semmi közöm a magán életéhez.
Ez így van, semmi közöm hozzá?? Egyszer hozzánk is felhozta a nőt, akkor szépen kértem többet ilyen ne legyen, ezt be is tartja.
De amit most csinált az gusztustalan.
Valóban semmi közöd hozzá. Felnőtt ember.
Mellesleg honnan tudod, hogy nem e a felesége beleegyezésével csinálja? Nekem van egy házaspár ismerősöm, ok nyitott kapcsolatban élnek. Mindkettő azzal megy félre, akivel akar, két szabály van : az egyik az, hogy be kell mutatni a szeretőt a másiknak, a másik pedig hogy a haloszobajuk tabu
Szóltál neki, ezzel megtetted a magadét. Felnőtt ember, ne akarj beleszólni a döntéseibe.
Egyébként tényleg gusztustalan, hogy hazaviszi, de erről már megmondtad neki a véleményed.
Valóban semmi közöd hozzá.
Te annyit látsz, hogy a bátyádnak van egy szép családja, de mégis szeretője van.
De azt nem tudhatod, hogy pontosan hogyan élnek. Milyenek, ha kettesben vannak. Van-e szexuális élete a feleségével, stb.
Abban sem lennék biztos, hogy a felesége nem tudja.
Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki egy hosszú távú kapcsolatot ne vegyen észre.
Sok nőnek még kényelmes is, hogy a férjének szeretője van, mert már a háta közepére sem kívánja.
Vagy sok nőnek fontosabb a pénz, a családi "idill", mint az önérzet, és nem akar semmi áron elvált nő lenni.
Nekem is van ilyen ismerősöm, és tényleg ciki mikor a csaj áradozik a férjéről, hogy milyen rendes és ő nem olyan mint a többi férfi, soha nem csalna meg, mert még mindig ugyan olyan szerelmesek egymásba mint 10 éve mikor megismerkedtek... És közben meg ott ül a szeretője mellette.
Szerintem az ilyen nők, tudatt alatt magukat is szeretnék meggyőzni erről, mert nem tudnak vagy akarnak szembenézni az igazsággal (amit sejtenek, vagy éreznek)!
3 gyerekkel nehéz, főleg ha megszokta a kényelmet amit a férje nyújt neki(k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!