Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valóban semmi közöm hozzá,...

Valóban semmi közöm hozzá, hogy szeretője van?

Figyelt kérdés

A bátyámnak szeretője van. Három kicsi gyereke van és mondhatjuk, hogy jól élnek. A hétvégén volt a születésnapja és a legnagyobb megdöbbenésemre a szeretője is ott volt (több kollégával együtt). Nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a sógornőm égre földre dicsérte a testvérem miközben talán mindenki tudta, hogy a szeretője ott ül köztünk. Talán nem ő a legokosabb és nem is a legszebb nő, de akárhogy is, 3 gyereket szült neki!!!

Beszéltem a testvéremmel, elmondtam neki a véleményem, de nem igazán hatotta meg. A szüleim szerint semmi közöm a magán életéhez.

Ez így van, semmi közöm hozzá?? Egyszer hozzánk is felhozta a nőt, akkor szépen kértem többet ilyen ne legyen, ezt be is tartja.

De amit most csinált az gusztustalan.

2015. júl. 29. 10:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%

Valóban semmi közöd hozzá. Felnőtt ember.

Mellesleg honnan tudod, hogy nem e a felesége beleegyezésével csinálja? Nekem van egy házaspár ismerősöm, ok nyitott kapcsolatban élnek. Mindkettő azzal megy félre, akivel akar, két szabály van : az egyik az, hogy be kell mutatni a szeretőt a másiknak, a másik pedig hogy a haloszobajuk tabu

2015. júl. 29. 10:21
 2/32 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy nem tud róla.
2015. júl. 29. 10:23
 3/32 anonim ***** válasza:
82%

Szóltál neki, ezzel megtetted a magadét. Felnőtt ember, ne akarj beleszólni a döntéseibe.

Egyébként tényleg gusztustalan, hogy hazaviszi, de erről már megmondtad neki a véleményed.

2015. júl. 29. 10:24
 4/32 anonim ***** válasza:
71%
Semmi közöd hozzá, de ettől függetlenül még egy féreg.
2015. júl. 29. 10:24
 5/32 anonim ***** válasza:
78%

Valóban semmi közöd hozzá.

Te annyit látsz, hogy a bátyádnak van egy szép családja, de mégis szeretője van.

De azt nem tudhatod, hogy pontosan hogyan élnek. Milyenek, ha kettesben vannak. Van-e szexuális élete a feleségével, stb.

Abban sem lennék biztos, hogy a felesége nem tudja.

2015. júl. 29. 10:25
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Hogy lehetsz biztos benne? Nyilván nem osztanak meg veled mindent
2015. júl. 29. 10:25
 7/32 anonim ***** válasza:
72%

Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki egy hosszú távú kapcsolatot ne vegyen észre.

Sok nőnek még kényelmes is, hogy a férjének szeretője van, mert már a háta közepére sem kívánja.

Vagy sok nőnek fontosabb a pénz, a családi "idill", mint az önérzet, és nem akar semmi áron elvált nő lenni.

2015. júl. 29. 10:27
 8/32 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is van ilyen ismerősöm, és tényleg ciki mikor a csaj áradozik a férjéről, hogy milyen rendes és ő nem olyan mint a többi férfi, soha nem csalna meg, mert még mindig ugyan olyan szerelmesek egymásba mint 10 éve mikor megismerkedtek... És közben meg ott ül a szeretője mellette.

Szerintem az ilyen nők, tudatt alatt magukat is szeretnék meggyőzni erről, mert nem tudnak vagy akarnak szembenézni az igazsággal (amit sejtenek, vagy éreznek)!

3 gyerekkel nehéz, főleg ha megszokta a kényelmet amit a férje nyújt neki(k)

2015. júl. 29. 10:32
 9/32 anonim ***** válasza:
76%
valóban semmi közöd hozzá. Belőled bizonyos tiszta, elméleti erkölcsi ideák alapján törnek fel az érzelmek, de az emberek cselekedeteit nem csupán ezek határozzák meg. Hanem többnyire a létezés fizikai, testi és érzelmi szükségletei. Ha a bátyádnak van fizikai és érzelmi igénye is a családja mellett szerető "tartására" (és ez a családi életét nem befolyásolja), akkor ez csak rá tartozik.
2015. júl. 29. 10:34
 10/32 A kérdező kommentje:
Természetesen a testvérem próbálja titkolni a felesége előtt, ezt ő mondta nekem. Nem akarja, hogy megtudja, mert nem akar válni.
2015. júl. 29. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!