Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valóban semmi közöm hozzá,...

Valóban semmi közöm hozzá, hogy szeretője van?

Figyelt kérdés

A bátyámnak szeretője van. Három kicsi gyereke van és mondhatjuk, hogy jól élnek. A hétvégén volt a születésnapja és a legnagyobb megdöbbenésemre a szeretője is ott volt (több kollégával együtt). Nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a sógornőm égre földre dicsérte a testvérem miközben talán mindenki tudta, hogy a szeretője ott ül köztünk. Talán nem ő a legokosabb és nem is a legszebb nő, de akárhogy is, 3 gyereket szült neki!!!

Beszéltem a testvéremmel, elmondtam neki a véleményem, de nem igazán hatotta meg. A szüleim szerint semmi közöm a magán életéhez.

Ez így van, semmi közöm hozzá?? Egyszer hozzánk is felhozta a nőt, akkor szépen kértem többet ilyen ne legyen, ezt be is tartja.

De amit most csinált az gusztustalan.

2015. júl. 29. 10:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
"Vagy ha tényleg semmi közöm hozzá, ne hazudja azt, hogy nálunk/velünk volt!!" - Kérdező, ez az igényed teljesen jogos hisz téged is érint, de ezen túl tényleg nincs közöd hozzá...
2015. júl. 29. 12:20
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt viszont tényleg megmondhatod a tesódnak, hogy te nem akarsz neki falazni és ne mondja azt, nálatok van, amikor a szeretőjével van. Mégis hogy gondolta? Megkérdezett amúgy erről? Ebbe viszont van beleszólásod!
2015. júl. 29. 12:20
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Igazából én nem tudom, mit lehetne tenni ilyen esetben.

Aki azt mondja, nincs beleszólásod, az hülye. A feleségnek joga van tudni a dologról, mégis honnan tudhatná, ha senkinek nincs beleszólása? Lehet egy embert egy életen át hülyíteni csak azért, mert másnak nincs beleszólása?

Mindkét oldalról van tapasztalatom.

Volt egy igencsak hálátlan év, amikor anyósékkal kellett élnünk, persze külön kis házban, a telken, külön háztartásként. Ott lemondtam róla, hogy az emberekben még lenne bármiféle jóérzés.

A sógorom összeszedett valami kis k.rvát, áthordta anyósékhoz kefélni. Ők halál nyugodtan falaztak neki, a felesége otthon, a kicsi gyerekkel mit se tudott, hiszen bizonyítottan csak anyósékhoz ment...

Míg a nő otthon egyedül foglalkozott a gyerekkel, a férje a szeretőjét dugta anyjáéknál, utána meg még az egész családdal együtt leültek ebédelni. A gyomrom fordult ki.

Nos, én nem szóltam bele, mert különösképpen nem szerettem egyiküket sem, DE nem is voltam hajlandó még csak találkozni sem velük. A feleséggel sem. Akinek van gyomra jópofizni az áldozattal, miközben ilyen horderejű dolgokat titkol, az köpje szembe magát.

A férjem bár nem ment félre elvileg, facebookon rámozdult az akkori legjobb barátnőmre, aki akkor már azt is tudta, hogy ezt nem egy közös ismerőssel teszi.

Nem szólt róla, úgy csinált, mintha mi sem történt volna. Lett is nagy balhé belőle, ott rendült meg a bizalmam mindenkiben.

Azt tanácsolom, hogy első körben a gusztustalan bátyád nyakát ragadd meg, és világosítsd fel, hogy ha nem hagyja abba ezt a gyomorforgató dolgot, a következő alkalommal a felesége is tudni fog róla, kivel ül szemben. Ha még diszkréten csalná, na de hogy még a feleség orra előtt... tépném le a farkát...

Ahogy a fenti példám mutatja, nagy esély van rá, hogy fogalma sincs róla.

2015. júl. 29. 12:39
 24/32 anonim ***** válasza:
63%

19: Amit írsz, nem zárja ki, hogy mindkét nő át van verve.

Az, hogy úgy mutatta be NEKED, mint kolleganőjét, NEM mutatja meg, hogy négyszemközt miket mesél a felesége nézőpontjáról!

Mert ez a része, a kettejük közti intimitás jellege TÉNYLEG nem tartozik Rátok, testvérekre és szülőkre!

2015. júl. 29. 12:46
 25/32 anonim ***** válasza:
12%

FOLYTATOM.

Miért hordaná fel a CSALÁDI eseményekre rendszeresen a KOLLEGANŐJÉT valaki??

Ha nem azt akarná demonstrálni a BARÁTNŐJÉNEK, hogy ő be van vezetve a felesége előtt, mint második szerelmi partner???

Titkolózó szeretők NEM ÍGY viselkednek.

2015. júl. 29. 12:48
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont azért, amiért a többi kollégáját. Benne van a kérdésben :)
2015. júl. 29. 12:49
 27/32 anonim ***** válasza:
73%
26: Ja, tényleg, a szülinap. De egyszer hozzájuk is felvitte - ez is a nyitóban van -, a többi kollega nélkül!
2015. júl. 29. 12:55
 28/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is van hozzá közöd. Ezért vagytok család, nem pedig 10 ember a buszmegállóban. Formáljátok egymást erkölcsileg, hatással vagytok egymásra.

Az persze egyéni döntés hogy felmérd ha ezt kiborítod hány ember életét befolyásolod negatívan. De a tesódnak megmondani hogy mennyire elítéled amit csinál, családi kötelességed.

2015. júl. 29. 13:42
 29/32 anonim ***** válasza:
37%

Miert csinalja ezt a batyjad?

Azert a szereto is maxi gaz, a kis riherongynak van bor a kepen...

2015. júl. 29. 14:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod lebuktatni, akkor semmit sem tehetsz. Abba nem szólhatsz bele, hogy "fejezze be" - meg mit is érnél vele? Úgysem tudnád jobb belátásra bírni.
2015. júl. 29. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!