Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valóban semmi közöm hozzá,...

Valóban semmi közöm hozzá, hogy szeretője van?

Figyelt kérdés

A bátyámnak szeretője van. Három kicsi gyereke van és mondhatjuk, hogy jól élnek. A hétvégén volt a születésnapja és a legnagyobb megdöbbenésemre a szeretője is ott volt (több kollégával együtt). Nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a sógornőm égre földre dicsérte a testvérem miközben talán mindenki tudta, hogy a szeretője ott ül köztünk. Talán nem ő a legokosabb és nem is a legszebb nő, de akárhogy is, 3 gyereket szült neki!!!

Beszéltem a testvéremmel, elmondtam neki a véleményem, de nem igazán hatotta meg. A szüleim szerint semmi közöm a magán életéhez.

Ez így van, semmi közöm hozzá?? Egyszer hozzánk is felhozta a nőt, akkor szépen kértem többet ilyen ne legyen, ezt be is tartja.

De amit most csinált az gusztustalan.

2015. júl. 29. 10:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is van ilyen ismerődöm, aki áradozik, hogy milyen jó férje van, milyen szépen élnek. De pontosan tudja, hogy szeretője van a férjének.

Ettől függetlenül tényleg jó férj a feleség szemében. A pénzt hazaadja. Olyan életszínvonalat biztosít a feleségnek, amit ő saját maga sose tudna megteremteni. És neki úgy tűnik ez fontosabb, mint maga a kapcsolat.

Sose szabad mások életébe beleszólni, mert hiába a testvéred, akkor sem tudhatod pontosan, hogy ők hogyan élnek, mi van a háttérben, mit éreznek, mit tudnak, mit akarnak, mi a fontos nekik.

És sose ítélj el senkit, hiszen nem tudhatod, hogy te hogyan cselednél hasonló esetben.

2015. júl. 29. 10:36
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, miért van az, hogy minden családban akad valaki, aki azt képzeli magáról, hogy joga van a saját elveit és értékrendjét a másikra kényszeríteni? Hol egy testvér, hol egy gyerek, hol egy szülő...
2015. júl. 29. 10:39
 13/32 anonim ***** válasza:
71%
Én a helyedben elmondanám a testvéred feleségének, hogy a férjének szeretője van...és mi az, hogy nem akar válni???? Váljon el, ha mással akar lenni meg szeretőt tart...mekkora egy féreg...
2015. júl. 29. 10:49
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Ez jó,:))a tesód válni nem akar,de a szeretőjét azért haza viszi.Én tisztelem és szeretem annyira a sogórnőmet,hogy ne hagyjam a tesóm hülyét csinál belőle.Nagyon nem érdekelne a tesóm,meg a nyomora se.Megmondanám a sogórnőmnek legyen ideje egy normális embert találni magának.Azért mert a tesóm,nem kell szemet hunynom a disznósága felett.
2015. júl. 29. 10:52
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

Nehéz helyzet.

Az, hogy nem a te dolgot, egyértelmű, nem is arról van szó, inkább arról, mivel tartozol a sógornődnek (ha van olyan közeli a viszonyotok, hogy "tartozol" neki valamivel egyáltalán)

Másrészt, ha én jönnék rá arra, hogy a férjem csal, és mindenki tudott róla már korábban, csak én nem, akkor minden barátomon számon kérném, hogy ezt a fontos információt eltitkolták előlem, és ezzel megfosztottak attól, hogy dönthessek a saját életemről.

Szóval szerintem attól függ, milyen viszonyban vagy a sógornőddel. Ha "legjobb barátnők" vagytok (annyira, hogy tudod, akarná tudni, illetve haragudna, ha nem rájönne, hogy eltitkoltad előle), akkor fontold meg, hogy elmondod. Ha "csak" a bátyád felesége, akkor jobb, ha nem szólsz.

De az alapján, hogy a bátyád előtted nem titkolózik, nem vagytok eléggé közeli viszonyban.

Mindenesetre neked kell a végső döntést meghoznod, hiszen te ismered minden részletében a helyzetet, én csak pár érvet hoztam fel mellette / ellene.

2015. júl. 29. 10:55
 16/32 anonim ***** válasza:
67%

A materialista világkép erkölcsformáló szépségei...

Az csak egy dolog, hogy a felesége nincs tisztában a hzasságtöréssel...

És az is csak egy dolog, hogy te tudod...és persze megértem hogy nem vagy könnyű helyzetben.

De az igazság az, hogy ez a dolog már akkor sem volt titok, amikor még csak egy halvány gondolat és kísértés volt a testvéred fejében.

Ha elárulod a bűnét, azzal nem biztos hogy segíteni fogsz rajta. Ha önszántából felhagy a vele, az sokkal jobb volna. Talán próbáld meg presszionálni valamiképpen, hogy letérjen erről az útról.

2015. júl. 29. 11:05
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Az attól függ.

Nem titkos a kapcsolat, és a felesége beleegyezett a poligám kapcsolatba? Ezért van ott ő is Köztetek, mint a bátyád egyik szerelme? Köztudott a dolog, be van vezetve a lány a családba?

2015. júl. 29. 11:10
 18/32 anonim ***** válasza:
69%

Ja, most olvastam a 10-est.

Hát bizony VAN közöd hozzá, hiszen Te régebb óta tartozol a családhoz, a feleség is már régebb óta a családhoz tartozik, mint az új jövevény.

Viszont élek a gyanúperrel, az új szerelmi társ AZÉRT jár fel hozzátok, mert az van neki hazudva, hogy a feleség beleegyezett a kapcsolatba, és ti is tudjátok.

A bátyád pedig könnyelműen bízik abban, hogy intim témákat nem hoz szóba társaságban az újabb szerelme.

De ő is ki volna akadva - sőt válóok volna a számára -, ha megtudná, hogy a feleség át van verve!

Nekem ilyen volt az exem, és amikor rájöttem, borult a kapcsolat (én voltam a később érkezett).

Mindkettőnek joga van tudni azokról a tényekről, ami alapján eldönthetik, hogy akarnak-e a bátyáddal kapcsolatban lenni. A bátyád meglopja, megkárosítja mindkettőjüket. NINCS JOGA hazudni nekik a saját körülményeikről. Ülj le velük hármasban! Sokat segítesz evvel nekik. Én mit nem adnék egy ilyen segítőért!

2015. júl. 29. 11:23
 19/32 A kérdező kommentje:

A szerető tudja, hogy csak szerető. Mikor nálunk volt a bátyámmal úgy mutatta be mint a kollégáját, de persze én tudtam ki ő (előzőleg már tesom elmondta), szóval ez amolyan nyílt titok volt. Nem akarom elmondani a sógornőmnek, tudom, hogy az semmi jóra nem vezet. Azt szeretném csak, hogy fejezze be!!

Vagy ha tényleg semmi közöm hozzá, ne hazudja azt, hogy nálunk/velünk volt!!

2015. júl. 29. 11:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg gusztustalan, amit csinál. A véleményed természetesen meglehet (nekem is megvan ismeretlenül is), de sajnos tényleg nem szólhatsz bele az életükbe.
2015. júl. 29. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!