Mi lesz a sorsa az ilyen végtelenül nagyképű / pökhendi / arrogáns embereknek?
a fiútesómról van szó. Sajnos eléggé vékony, szerencsétlen alkat külsőleg (én sem vagyok több 40-nél) - és sajnos az IQ-ja sem lehet több 80-nál.
20 évesen a sok életben elszenvedett csalódások hatására szinte élni nem akart, "nincs mit vesztenem" filozófiája volt. Beszólogatott ilyen jóval nagyobb embereknek, hogy "mit bámulsz", azok pofáncsapták, őneki meg fogalma sem volt, miért kapott verést. Az ok-okozatot ő nem tudja összekapcsolni.
Beszállt ilyen hip-hop táncos majd gördeszkás klubba, ott legalább lettek haverjai. Ivelt felfele a "karrierje", ez arányosan egyre inkább "lesz.arja" a külvilágot. Egykori "barátjának" pl. a villamosról két kézzel mutatott be, nem érdekelte hány ember volt ott. Az egykori iwiw-en irt be tök idegen embereknek, hogy "mit nézegetsz annyit???"
Most 30 évesen ott tartunk, hogy az egész megjelenése, kisugárzása maga az arrogancia. Sajnos nekem kell azt mondanom, hogy a mosolyából árad az önelégültség, a nagyképűség. Kb. az atya úr istennek képzeli be magát. Ja és nemrég megint összerúgták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!