Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért mondta hogy nagykép...

Anya miért mondta hogy nagyképű vagyok?

Figyelt kérdés
van otthon egy medencénk amibe térd alá ér a víz. hugom szokott benne fürdeni. és mondtam hogy én ebbe a szrba nem fogok fürdeni.
2015. júl. 5. 14:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
és anya azt mondta hogy ne nagyképűsködjek
2015. júl. 5. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Rossz szót használt, mert ez kényeskedés, de a lényeg akkor is az, hogy szégyelld magad.
2015. júl. 5. 14:29
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Nincs veled semmi gond. Anyád hisztis. De nem csak ő:-)
2015. júl. 5. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Miért érzik egyes lények jobban magukat, ha belerúgnak egy gyerekbe? Szánalmas!
2015. júl. 5. 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Ki rúgott bele és kibe? a kérdező kényeskedett.. akkor meg főljön meg a saját levébe, ennyi.
2015. júl. 5. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem lihegitek ezt kicsit túl? Ennyire unatkoztok?
2015. júl. 5. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Ugye tudod, hogy azért a "sz@rért"a szüleid megdolgoztak? Elég bunkósság ilyeneket mondani, főleg ha nem te dolgoztál meg érte. Én tuti mondtam volna anyád helyében, hogy

Rendben gyerek, akkor majd te abba a sz@rba ülj bele amiért te dolgoztál meg.

2015. júl. 5. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
az én gyerekem is szokott beszólni hogy én ezt nem eszem meg, én ezt nem veszem fel, stb... mondjuk én nem mondok rá semmi sértőt, csak annyit hogy oké, nem eszed... nem vagy éhes, nem veszed fel nem jössz velünk (mondjuk itthon mama, marad vele) ilyen esetben oké, nem fürdesz, élvezd a meleget... ennyi.
2015. júl. 5. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Mondanám hogy jó, kislányom, nem ülsz bele ,de strandra meg nem adok pénzt.
2015. júl. 5. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

ahahaha az utolsó 2 komment tök jó :D . Ilyenkor mindig ilyen jó fej mi... anyukák juttnak eszembe.

de amúgy meg "az én gyerekem is szokott beszólni hogy én ezt nem eszem meg, én ezt nem veszem fel, stb..." ezt én is valahogy így képzelem el.

Ha valaki hisztis az max a kérdező, kétlem hogy az anyukája azt valami komoly leszídásnak szánta.

2015. júl. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!