Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha beleszerettem a...

Mit tegyek ha beleszerettem a mostohatesómba?

Figyelt kérdés
2éve vannak együtt a szüleink és már össze is házasodtak. 17évesek vagyunk mindketten. Nagyon gáz lenne ha megmondanád neki?
2015. júl. 13. 11:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Megmondanám*
2015. júl. 13. 11:26
 2/8 anonim válasza:
lány vagy?
2015. júl. 13. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ő nem érez irántad semmit?

Nem gáz, hiszen nem vagytok igazából rokonok.

Viszont, ha ő semmit sem érez irántad, akkor lehet, hogy ciki lesz, mert nem tudod kikerülni, hiszen együtt éltek.

De azért biztosan érzed, hogy ő érezhet-e valamit. Biztosan vannak apró jelek.

2015. júl. 13. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Szerintem úgy gondolja hogy "érdekes" lenne. Tett már rá utalásokat.
2015. júl. 13. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajrá, mondd el neki.
2015. júl. 13. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Vérségileg sem vagytok rokonok, és nevelésileg sem.

Úgy értem az, hogy 15 éves korodban találkoztál valakivel, aki onnantól a "tesód", az messze nem ugyanaz, mint ha kisgyermek korotok óta testvérként nevelkedtetek volna.

Szóval neked igazából ő nem is mostohatesód, hanem csupán anyud/apud új párjának a gyereke.

Én azt mondom, hajrá!

Ha meg netán elutasít, abban sincs semmi égő. Lesz egy közös titkotok, amin idővel mindketten csak mosolyogtok egy jót. :)

2015. júl. 13. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szexuálpszichológus szerint nem tabu a mostohatestvérrel a szex: [link]

Tedd azt, amit minden normális srác tesz, ha tetszik neki egy csaj. Ne rohand le rögtön azzal hogy szerelmes vagy belé, először kezd el belső tulajdonságait, majd külsejét dicsérni, ezzel egyértelművé teszed, hogy teszik neked. Ha jól reagál a bókokra, akkor nyugodtan meg is mondhatod neki, ha meg nem és megkérdezi, hogy ezt miért csinálod, akkor is simán mondd meg neki, hogy tetszik neked ő is, és gondoltad egy próbát megér.

Férfiembernek ennyit abszolút nem ciki felvállalni, akkor sem ha elutasítják. Nem azt mondtad ezzel, hogy halálosan belezúgtál, nélküle nem tudsz élni.

2015. júl. 13. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Ö is fiú? Most nagy divat...
2015. júl. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!