Beleszerettem az unokatestvérembe. Ki tudom nőni, vagy mit tegyek?
Az unokatestvérem 17 éves,én 16 vagyok.Rengeteg időt töltünk együtt,mert mind a ketten Budapesten járunk iskolába és ő pedig fél óra vonatozásra lakik tőlem.Egész nyáron együtt voltunk,egy héten minimum 4-szer találkoztunk.Nem tudom,hogy miért tudom őt ennyire szeretni,lehet,hogy azért mert viselkedésre és kinézetre is hasonlítunk,mert mind ketten az anyukánkra hasonlítunk (akik pedig testvérek).Az én szüleim elváltak és egy ideig még nálluk is éltünk.Már ovis korom óta szerelmes vagyok belé,de reménykedtem,hogy ki tudom nőni,de nem megy.Ő a legjobb barátom és mindig megért engem,nem bírnám ezt bevallani neki,mert tönkretenném a barátságunkat.Mit csináljak?
16/L
hagyjuk már ezt a szellemi fogyatékos lesz dumát...manapság nem tanítanak semmit biológia órákon?
Magyarországon a törvény engedi az első unokatestvérek házasságát, nem véletlen
amúgy meg 16 éves vagy, tehát valószínűleg, ha összejönnétek sem lenne egy életre szóló szerelem, az meg hülyén nézne ki pár év múlva, ha a családi összejöveteleken nem beszélnétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!