Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Beleszerettem az unokatestvére...

Beleszerettem az unokatestvérembe. Ki tudom nőni, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem 17 éves,én 16 vagyok.Rengeteg időt töltünk együtt,mert mind a ketten Budapesten járunk iskolába és ő pedig fél óra vonatozásra lakik tőlem.Egész nyáron együtt voltunk,egy héten minimum 4-szer találkoztunk.Nem tudom,hogy miért tudom őt ennyire szeretni,lehet,hogy azért mert viselkedésre és kinézetre is hasonlítunk,mert mind ketten az anyukánkra hasonlítunk (akik pedig testvérek).Az én szüleim elváltak és egy ideig még nálluk is éltünk.Már ovis korom óta szerelmes vagyok belé,de reménykedtem,hogy ki tudom nőni,de nem megy.Ő a legjobb barátom és mindig megért engem,nem bírnám ezt bevallani neki,mert tönkretenném a barátságunkat.Mit csináljak?

16/L

2014. szept. 28. 14:04
 1/8 anonim válasza:
60%
Velem is volt már ilyen, de szerencsére azóta kinőttem. Szerintem maradjatok csak barátok, már csak azért is, mert ha esetleg gyereketek lesz később, akkor sajnos nagy valószínűséggel szellemi fogyatékos lesz. :( 12/L
2014. szept. 28. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki fogod nőni. Tudd helyén kezelni a dolgot. Tabu, ennyi.
2014. szept. 28. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

hagyjuk már ezt a szellemi fogyatékos lesz dumát...manapság nem tanítanak semmit biológia órákon?

Magyarországon a törvény engedi az első unokatestvérek házasságát, nem véletlen

amúgy meg 16 éves vagy, tehát valószínűleg, ha összejönnétek sem lenne egy életre szóló szerelem, az meg hülyén nézne ki pár év múlva, ha a családi összejöveteleken nem beszélnétek

2014. szept. 28. 21:15
 4/8 mi a fene ***** válasza:
Az jó ha van egy megbizható barátod, de partnernek nem ! keress más társaságot, és megtalál szerelem is.És ő hogy viszonyul hozzád ?
2014. szept. 30. 18:53
 5/8 anonim válasza:
Küzd le az érzést ne találkozz vele annyit !ha megteszitek nagyon bánni fogod+!!:-(
2014. szept. 30. 20:26
 6/8 anonim válasza:
37%
Párosíts a képzeletedben vele vmi. olyat amit utálsz.
2014. okt. 8. 18:55
 7/8 anonim válasza:
0%
szia. én mindennap szexelek az unokatesómmal többször is.
2014. nov. 11. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobb ha legjobb barátok maradtok, nem lenne szerencsés ha annál több lenne köztetek te is tudod hogy a genetikai ártalomra való jelentős kockázat miatt.
jún. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!