Mit tegyek ha beleszerettem a párom öccsébe?
Ez még nem szerelem, egyszerűen csak felfigyeltél rá, talán tetszik is.
Kellemetlen, ha olyan közegben vagy, ahol ez nem tolerálható... én simán elmondanám a páromnak.
Nekem udvarolt már testvérpár kettesben és mondták, hogy járjak velük (így, többes számban)...:)
Mégis mit csinálok?
Nem csináltam semmit az égvilágon. Még csak el sem mondtam se neki, se másnak.
Minek neked a párod, ha az öccsét lesed? " nagyon tetszik nekem és sokat gondolok rá és igyekszem a közelében lenni"
Tényleg nem csinálsz semmit?
Mert a páromat ismertem meg hamarabb és csak általa és utána az öccsét. A titok nyitja.
Nagyon jó, nagyon fasza, a gyakorikérdések közönsége hozza a formáját megint, mindegy, a pszichológusnál olcsóbb...:)
szerintem környékezd meg. mit veszíthetsz?
ha összejöttök, hepi leszel. Persze rombadöntöd a családját, valszeg egy életre megutálják egymást, a sógorod az életed hátralévő rszében keresztbetesz, ahol tud.
ha lepattint, akkor botrány lesz ezerrel. de legalább megszabadulsz a barátodtól. Ha az öccse bejön, akkor úgysem szereted igazán, csak az idődet fecséreled. A családjuk megerősödik, testvéri köteék, bla bla bla. És a barátod is megszabadul az életét megkeserítő lotyótól.
Az ilyen értelmes hozzászólók mint pl. az utolsó mért tartanak bűnnek még egy érzést is?
Még egyszer hangsúlyozom: NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!
Naná, hogy itt is hozzák magukat a gyikosok, hisz tudod kérdez nem tagadják meg önmagukat, mert gyíkok! :D :P
Nem csináltál még semmit, maradjon is így! Ha nem múlik el benned az érzés stb., akkor viszont nem fer későbbiekben együtt maradnod a pároddal se, inkább állj odébb. Mindkettőtől.
" pszichológusnál olcsóbb"
Nem hinném, de jobban megéri, és javaslom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!