Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátom öccsébe. Mit csináljak?
18 éves vagyok és 1,5 éve vagyok együtt a 2 évvel idősebb barátommal.De beleszerettem a nála 1 évvel fiatalabb öccsébe (nem az igazi öccse,2 család egyesülésével lettek testvérek,se az anya,se az apa nem azonos)de ők testvérként tekintenek egymásra.Neki nincsen barátnője.Eddig próbáltam meggyőzni magam,hogy nem vonzódok hozzá,de a héten egy közös családi program után az érzelmeim összezavarodtak.De nem tudom,hogy ő mit gondol,érez irántam.Hogy tudnám kideríteni úgy hogy ne legyen a végén veszekedés belőle,ne zuhanjak a 2 szék közé?Ilyen erős kötödéssel a bátyja iránt lehet esélyem nála,úgy hogy tudja,hogy a bátyja nagyon szeret engem? Mit csináljak? Nem tudom mit érzek most,össze vagyok zavarodva.
Csak normális válaszokat lécci!!
Persze, mert szerinted az úgy van, hogy majd ejted a bátyját, aztán össze jössz az öcsivel?: D Elég szép családi összezördülést tudnál így csinálni.
De azért gratulálok
mit csináljak? :O
SZILVÁSBUKTÁT, MERT AZT SZERETEM!
tudom h régi, de még mindig vna olyan hülye aki megkérdezi xd
18 évesen lassanként felnőttszerűség leszel. Az azzal jár főleg, hogy a tetteinket feltudjuk mérni. Illetve felelősek vagyunk értük. Cserébe szabad vagy. Én azt tanácsolnám neked, hogy ebben a szellemben gondold végig, mi lenne a helyes lépés:
Cselekmény, amit tehetsz, vagy nem:
Oka: Miért?
Okozata: Mi lett?
Hidd el, ha erőt veszel magadon, és kicsit háttérbe szorítod az érzéseket, meg a nagy feelingeket és a józan eszedre hallgatsz, akkor fogsz a legjobban eljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!