Józsa Márk kérdése:
Az a problémám, hogy beleszerettem a 28 éves másodunokatestvérembe mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek elmondjam neki vagy tartsam titokban?Mit szolna a család többi tagja?Amúgy fiú vagyok 16 éves#szerelem #unokatestvéri szerelem
2013. okt. 14. 15:36
1/12 anonim válasza:
Semmit, majd kiszeretsz belőle. :) Biztos csinos, érett nő a másodunokatesód.
2/12 anonim válasza:
Semmiképp ne mondd el senkinek. Ezzel csak magadnak okoznál problémákat. Már az is nagyon cinkes, hogy egy rokonba szerettél bele és az, hogy mind a ketten fiúk vagytok, csak rátesz még egy lapáttal. A saját érdekedben, próbáld meg elfelejteni és keress valaki mást.
3/12 anonim válasza:
2. vagyok, bocsi, de kissé félreértelmeztem.. először úgy olvastam, hogy az unokatesód fiú.. :D na mindegy, ettől függetlenül a véleményem nem változott.
5/12 anonim válasza:
Végül is, ez már legális. Áldásom rátok.
6/12 anonim válasza:
Kamaszkori rajongás, ami el fog múlni. Én sem terhelném vele a családot, csak magadnak okoznál fejfájást. Te is tudod, hogy ez csak plátói lehet, mert egy 28 éves nő már családot tervez, nem egy 16 éves rokon fiú társaságát keresi.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi am ô nem fiu nagyon cinos nô
2013. okt. 14. 17:00
8/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy drágámnak szólít meg felveszí velem a szem kontaktust és mikor rá nézek mindíg mosolygot és kacsingatott
2013. okt. 14. 17:29
9/12 anonim válasza:
Ez csak egy kamaszkori fellángolás,rajongás.Dúlnak benned a hormonk,majd elmúlik.Szerintem tarsd ezt teljes titokban,és próbáld elnyomni az érzéseidet.Az,hogy kedves veled vagy közvetlen,csak egy dolog,nem jelent semmit.
10/12 anonim válasza:
A rokoni kapcsolat ebben az esetben nem számít, törvényileg legalább is megengedett.
Az már nagyobb gond, hogy te 16 éves kamasz vagy, ő meg érett nő. Legalább is hozzád képest.
Találsz egy helyes kislányt majd a korosztályodban, és akkor elfeledkezel róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!