Mit tegyek, beleszerettem a párom bátyjába? Ez a szerelem egyenlőre plátói, de baj lesz belőle ha kiderűl.
Tisztázd magadban, hogy valóban mélyek-e az érzéseid.
Van-e jele, hogy viszonozná.
Szereted-e még a párodat?
Megéri-e, hogy feldúlt a vele való kapcsolatodat?
Megéri-e, hogy feldúld a család élettét, hogy örökre megmérgezd a két testvér kapcsolatát?
Vajon megéri-e, hogy kimutatod a vonzódásodat, de ő elutasít, és lenéz, mert elárultad a testvérét?
Én törölném a lelkemből, s addig kerülném a vele való találkozást, míg el nem múlik ez az érzés. Az is lehet, hogy az elérhetetlen vonz benne, s ha megkapnád, rájönnél, hogy mégis csak a párodat szereted.
De addigra már mindent tönkretettél volna. visszavonhatatlanul.
Egyetértek az előttem szólóval. Először tisztázni kell, hogy ez tényleg szerelem-e, nem egyszerűen csak nagyon kedveled az illetőt különböző okokból.
Mindenesetre addig, ameddig a pároddal vagy (az illető öccsével), semmiképpen sem mutasd ki.
Ha már nem szereted a párod, akkor inkább szakítsatok, aztán kiderül. De ez így szemétség a pároddal szemben is.
Az előzőeknek tökéletesen igaza van. Gyorsan verd ki a fejedből. A párjaink barátai, testvérei és rokonai TABU-k!
Magadból is hülyét csinálsz és az ők kapcsolatukat is megmérgzed. Ne tedd.
Nem akarlak bátorítani , a bátyám barátnője lett az öcse (nekem ő is a bátyám mert a legkisebb vagyok ) felesége.
A szüleim ezek után meg utaltak a lányt, sokáig nem jöhetett hozzánk.
A ket testvérem között hamar helyre állt a béke, mert a legidősebb bátyám nagyon jó ember. Egy fiúk született aki most 11 éves , tavaly elváltak .
Azután szeress bele azt apjukba is,
és a végén ne hagyd ki a Bodri kutyát se...
Szerintem gondolkozz el ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!