Házas vagyok, de beleszerettem másba is. Mit tegyek?
"eddig soha nem tapasztalt megértést tanúsít,"
"A másik pedig pontosan azt adja nekem, ami a 12 éves kapcsolatomból mindig is hiányzott."
2 het alatt TE szerelembe esel es eldobsz 12 evet ket hetert... tudod azt hittem te vagy a hulye, de a parod az, amiert meg mindig veled van
"eddig soha nem tapasztalt "
ne tulozz, mar 40 evesen nincs feher herceg tudod jol. azt hiszed az uj ferfi erkolcsos? hat nem, hiszen egy hazas nonel probalkozik! erkolcstelen es teged is megfertoz a fekaliajaval
Ne kerteljünk, mondjuk ki: a mostani kapcsolatodban egyáltalán nem vagy boldog, és ha már szét akartatok költözni, meg ha a párkapcsolati tanácsadás sem hozott eredményt, akkor borítékolható, hogy ez már nem valószínű, hogy helyre fog jönni. Gondolom, nem egyszer vagy kétszer próbáltátok már a kapcsolatot helyrehozni, mint látjuk, sikertelenül.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Pusztán a megszokás, meg az elvek miatt hülyeség együtt maradni.
Viszont azt is azért vedd figyelembe, hogy 2 hét az brutálisan kevés idő. Ennyi idő alatt nem lehet pontos véleményt mondani valakiről. Ez még csak az első benyomás, meg a rózsaszín köd.
De ettől még nem mondom azt, hogy maradnod kéne egy boldogtalan kapcsolatban.
Tapasztalatom nincs benne, de szerintem kellő empátiával nem csak az tudja ezt megválaszolni, akinek volt már egy 12 éves, hosszan halódó kapcsolata.
"az újban pedig az párom részéről (családi történetét ismerve) hiányoznak hosszú távú kapcsolat tartó pillérei"
Mire gondolsz itt?
2-essel kell hogy egyetértsek.
Valóban ha egy házas nővel kezd mit vársz ? Jó szerelem mindent felül ír lehet mondani...
De pl. én is nős vagyok még és romokban hever az egész kapcsolat, de addig nem igazán akarok más nőkkel kezdeni amíg ezt le nem zárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!