Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas vagyok, de beleszerettem...

Házas vagyok, de beleszerettem másba is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kapcsolatom 12 éve tart. Voltak az utóbbi időben nagyobb egyet nem értések, gondolkodtunk a szétköltözésen is, de együtt maradtunk. Voltunk már párkapcsolati tanácsadáson is. Nagyon megváltozott mindkettő fél. Pont ilyenkor ismerkedtem meg valakivel aki figyelmet, gondoskodást és eddig soha nem tapasztalt megértést tanúsít, ráadásul igen okos is. Két hetes a dolog, érezzük, hogy nagyon vonzódunk egymáshoz annak ellenére, hogy ránézésre nem vagyunk egymás ideálja. Tehát a vonzalom lelki. Mit tegyek? Szeretem és tisztelem a mostani párom, de már másképp. A másik pedig pontosan azt adja nekem, ami a 12 éves kapcsolatomból mindig is hiányzott. Kérem olyan válaszoljon akinek ebben már van/volt tapasztalata.
2015. febr. 22. 00:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Azért azzal is számolj,hogy teljesen egyedül maradsz a gyerekkel,ha egyáltalán nálad maradhat....- Nem rosszindulatból írtam.
2015. febr. 22. 05:16
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Úgy látom a kérdező "ingerültté" válik,ha negatív választ...és "hálás-felszabadult",ha pozitív választ ír valaki. - akkor minek a kérdés?

Ami pedig a véleményt illeti,nagyon-nagyon kevés időnek gondolom a 2 hetet,hogy abból mindent leszűrjünk jó lesz e ez a kapcsolat,avagy sem és,hogy egyáltalán megismerjünk valakit.

Jah! És érdemes a 2-es válaszoló bejegyzésén is elgondolkozni.

2015. febr. 22. 06:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat. Megerősítettek abban, hogy még bele kell tenni a régibe mindent, hátha meg tudom javítani, ha nem, előbb el kell váljunk és rendbe tenni magam.
2015. febr. 22. 07:00
 14/16 anonim válasza:
43%
2 hét? Jaj, akkor ez csak a kezdeti rózsaszín köd, annyi idő alatt még meg se lehet ismerni a másikat, szóval lehet hogy szarba tenyerelsz, és a 12 évet felcseréled 12 hétre? Vagy lehet egy hónap múlva véget ér, utána meg majd kuncsorogsz vissza a családi fészekbe?
2015. febr. 22. 07:28
 15/16 Bence_ ***** válasza:
18%

"hátha meg tudom javítani"

Egyedül?

Ez egy párkapcsolat.

Párod mit szól az új hapsihoz?

2015. febr. 22. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
18%
Ha mer parterapia sem segitet ugyan ugy erzed hogy nem vagy boldog mellete,le kell zarnod a pkcs.es hagy idot magadnak ne ugor kobor kalandokba meg akkor sem ha mos ugy erzed o jobal tobbet tud nyujtani,mert most nagyon sebezheto vagy ki vagy ehezve a szeretetre.Idot adsz magqdnak sokal jobb es atgondoltabb kapcsolatba tudsz belevagni,kiveve ha arra van szukseged hogy most valaki szeretgessen.
2015. febr. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!