Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok egy ideje, de beleszerettem másba.
Szerintetek?
hát ha nem szereted a völegényedet hanem mást szeretsz akkor tuti h nem ö az igazi ha biztos vagy az érzéseidbe akkor beszéld meg a völegényeddel szerelem nélkül férjhez menni nem hoz hosszu házaságot
2012. márc. 11. 11:25
Nagyon úgy néz ki.
Hogy lenne ő az igazi, ha már házasság előtt másba vagy szerelmes?
2012. márc. 11. 11:25
Onkontroll! Vizsgald meg a sajat erzelmeidet, hiszen elkepzelheto, hogy onmagadat amitottad eddig, talan nem a valodi, vagy igazi es oszinte szeretet erezted a parod utan stb. elkepzelheto, hogy valamilyen vagy, ami nem a szeretet.
2012. márc. 11. 11:28
Igazi nem létezik.
A szerelem-vonzódás kémia és hormonális tevékenység hatására lép életbe. Bárkivel előfordulhat, bármennyiszer, hogy valakibe beleszeret, vagy csak azt hiszi, esetleg vonzódik a másikhoz.
Ne aggódj, túl lehetsz rajta. Velem is volt ilyen, de idővel elmúlt és mivel régóta vagyok együtt párommal, nincs az az Isten, hogy egy hirtelen jött lángolás miatt lépjek.
2012. márc. 11. 11:31
1: Vagy nem vagy szerelmes a másikba, csak azt hiszed. Lehet, hogy megrémisztett, hogy menyasszony lettél.
2: A másikat szereted, nem a vőlegényed. Ez esetben tényleg nem ő az igazi.
Gondold át melyikükkel is szeretnéd leélni az életed.
2012. márc. 11. 11:31
Szerintem ez ciki.
Ha beleszerettél másba dobbants, hogy a vőlegényed is beleszerethessen másba!
2012. márc. 11. 11:48
En is menyasszony vagyok!velem is elofordult mar hogy szerelmes lettem valakibe,.de aztan jol at gondoltam a dolgokat!es lenyegeben rajottem hogy ez egy hirtelen fellangolas volt reszemrol,.csak azert mert fiatal vagyok ,es valami ujjat is szerettem volna erezni a megszokas mellett!de az igazi erzelmeket meg is csak a parom irant erzem :)es en is igy vagyok a felrelepes gondolataval mint te!!nem tudnam meg csalni ,.!1es hidd el ez az igazi szerelem (szeretett):)
2012. márc. 11. 12:09
8/11 anonim válasza:
Talán azon is érdemes lett volna elgondolkodnod, hogyha ennyi idő után megszokásról beszélsz (vagy érzed) mit fogsz majd érezni 10-20 stb. év múlva. Mondjuk, amikor már lesz gyerkőc is. Elképzelésem szerint, esküvő előtt lángolni kellene, őrülten és szenvedélyesen szeretni. Hiszen utána következik a szürke hétköznap, azaz a "megszokás". 6 éve ismerem a páromat, nem akarok a felesége lenni, igaz, én már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz és 2 közös gyerekünk van. Még sosem ordítottunk egymással, vita keretében megtudtunk (azon néhány alkalommal) mindent beszélni. Őrülten, lángolóan szenvedélyes szerelmesek voltunk. De a hétköznap az összeköltözés, gyerekek után beköszön, és minden elcsendesedik. Szeretjük egymást, de nem vagyunk szerelmesek. :-) Mégis vannak időszakok, amikor ismét azt érezzük, hogy szerelmesek vagyunk a másikba, ám jön valami megoldandó feladat (vagy nevezzük problémának?) amikor ismét abba marad. Talán ebből a szempontból is át kellene gondolnotok. Huszonévesen a lányok még férjhez akarnak menni, 30 után már csak lecsendesedni. :-) Én nem szeretnék, de ez a saját hitvallásom. :-) Nektek meg sok boldogságot! :-)
2012. márc. 11. 12:43
Elárulom, hogy ha házas leszel, akkor is bele tudsz szeretni másba. Minden bizonnyal lesznek nehéz időszakok, és az is előfordulhat, hogy jön egy pasi, aki levesz a lábáról. Az érzelmeket nem tudjuk irányítani, így ha valaki mást megszeretsz, az még nem bűn. A kérdés az, hogy mit kezdesz ezekkel az érzésekkel. Engedsz neki, és belebonyolódsz egy szerelmi háromszögbe, vagy pedig legyőzöd a kísértést, és kitartasz a vőlegényed/férjed mellett. Ez már csak rajtad múlik.
2012. márc. 11. 13:53
Mi az, amit nem kapsz meg a vőlegényedtől, de megkapod a másik férfitól?
2012. márc. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések: