Beleszerettem a másodunokatestvérembe! Érdemes lenne kitartanom mellette, vagy próbáljam elfelejteni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 07:41
1/9 anonim válasza:
jaj. annyi szingli pasi keres barátnőt (lásd szerelem, szex temakör) pont ő tetszett meg?
én inkább elfelejteném :s
gyk-t csak statisztikai szempontból említettem
2/9 anonim válasza:
Nem kell elfelejtened. Semmi gond nincs ezzel. Az erkölcscsőszök meg ne érdekeljenek. Sok boldogságot.
3/9 anonim válasza:
Felejtsd el. Ha találsz párt, akkor ez úgyis teljesen elhalványul. Az említett esetben a gyerekekre hivatkoznak, ugyebár, hogy emelt a kockázat.
Másrészt én ismerek ilyen házaspárt, ahol több gyerek született, és az egyikkel sincs baj. Kicsit írnék még erről, küldj magánt, ha fontos.
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok, sem törvényileg sem egészségügyileg teljesen kockázatmentes.
5/9 anonim válasza:
Na ezt jól megfogalmaztam, de azért érted gondolom:-)
6/9 anonim válasza:
Jogilag semmi akadálya nincs kapcsolatnak.
Hogy a család mit szól hozzá az egy másik kérdés... Ismerek egy elsőunokatestvér házaspárt. Család nem támogatta a kapcsolatot, szakitottak a családdal. Gyereket nem csináltak inkább örökbe fogadtak kettőt. Ma is együtt vannak. Gyerekek más ovisok iskolások.
7/9 anonim válasza:
Ahogy írták is, jogilag nincs akadálya, és biológiailag sincs igazán kockázat. Én is ismerek ilyen párt. Azt gondolom, ha szeretitek egymást, akkor emiatt nem kell szétmennetek.
8/9 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel probléma, ha amúgy előtte nem volt szoros családi kapcsolat közöttetek. Persze a rokonságnak lehet, hogy nem fog tetszeni a dolog, de ezt csak ti tudjátok. Én speciel még soha életemben nem is találkoztam a másodunokatestvéreimmel, azt sem tudom, hogy hívják őket, vagy hány évesek, akár velem is megeshetett volna, hogy valamelyikükbe beleszeretek, és nyilván elsőre rá se jöttem volna, hogy távoli rokonok vagyunk.
9/9 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást nem kell lemondanod róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!