Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is igaz hogy nem...

Szerintetek is igaz hogy nem jó a páratlan gyerek?

Figyelt kérdés
Mi hárman vagyunk testvérek, én a legkisebb. A két testvérem között négy év korkülönbség van, köztem és a fiatalabb között meg csupán 1 év. Nagyon jól elvannak egymással, szoktak együtt sorozatot nézni, beszélgetni stb... Velem viszont soha nem foglalkoztak. ez régen eléggé kikészített, de most már megszoktam és egyszerűen nem beszélek velük, pedig egy házban lakunk. Szerintem ez nem "egészséges" testvéri kapcsolat, de tudom hogy ezen nem lehet már változtatni. Anyával beszéltem erről és azt mondta hogy szerinte az a baj hogy páratlanul vagyunk és én ki vagyok rekesztve. Szerintetek is jobb az amikor párosak a testvérek, vagy nincs összefüggés a gyerekek számában és a jó testvéri kapcsolatban?
2015. júl. 11. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Én is pont így vagyok. De szerintem ez mindegy.. Mert lehet akár 4 gyerek is, de attól még ez előfordulhat. Nekem két bátyám van, én lány vagyok. Nincs közös témánk, sosem volt, mennek a saját dolgukra. Te lány vagy vagy fiú? A tesóid? Nálunk az a "hiba", hogy kettő fiú van, ha lenne egy lánytesóm akkor lenne jó. De szerintem mindegy hogy páratlan vagy nem.
2015. júl. 11. 22:02
 2/14 anonim válasza:
49%
Ez hülyeség hogy páros vagy páratlan. Egyszerűen arról van szó hogy téged nem szeretnek és kész. Én és az öcsém közt is négy év különbség van, és mi is egy házban lakunk, de évente csupán 2-3 beszélünk egymással mert egyszerűén nem szeretjük egymást. Atoll hogy valaki a rokonod még nem kötelező szeretned.
2015. júl. 11. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ebben lehet valami. Például anyámnak 5 testvére van és ott ő pont ugyanígy ki volt rekesztve, pedig nem volt rossz a kapcsolata a testvéreivel, csak ő volt a legkisebb és valahogy neki nem jutott senki...de az én példám se jobb. Én egyke vagyok, de van egy rakás unokatesóm, viszont a családi összejöveteleken állandóan egyedül kuksoltam a sarokban, mert akárkihez odamentem, mindig elküldtek. Pont úgy jött össze mindig a három család, hogy két nénémnek a két fia és a két lánya, és ott voltam én, a legkisebb. A két lány, meg a két fiú bevonult a szobába, a felnőttek elküldtek a konyhából, hogy menjek játszani, a fiúk kiküldtek, mert fiús dolgokat csináltak, a lányok meg túl idősek voltak hozzám. Úgyhogy nekem jutott a folyosó és útban voltam ott is mindenkinek. Szóval át tudom élrezni a helyzeted. Amúgy ezekkel az emberekkel a mai napig nem beszélek, mert zárkózottak és maguknak valóak lettek, egymással se olyan jó a kapcsolatuk, mint régen, kivéve talán egy nyitott ember van közöttük, de az is magasról letojja a családot.
2015. júl. 11. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez semmiképpen sem azon múlik, hogy páros vagy páratlan...
2015. júl. 11. 22:12
 5/14 A kérdező kommentje:
az a furcsa hogy pont úgy vagyunk hogy én lány a tesóim meg fiú és lány. Szóval elég érdekes...
2015. júl. 11. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nincs összefüggés a szám és a szeretet között. Ami sokszor inkább mérvadó az a nem, korkülönbség, személyiség és érdeklődés.
2015. júl. 11. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez szerintem sem azon múlik, hogy páros, vagy páratlan a tesók száma. Nekem is két testvérem van, ők ikrek (egy fiú, egy lány), 8 év korkülönbség van közöttünk, de mindig nagyon jól elvoltunk egymással mindhárman. Gyakran együtt néztünk mesét, vagy filmet, társasoztunk, bringáztunk stb. Sosem volt kiközösítés.
2015. júl. 11. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Mi ketten vagyunk édestestvérek én 14/L a tesóm 20/F és mielött elköltözött sosem beszéltünk. Mostmár hiányzik. Nagyon jóba vagyunk már, de a 18/L tesónk még most is ki van rekesztve, igaz ő féltestvér.
2015. júl. 11. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk van az ellenpélda, hárman voltunk, és nagyon szerettük hárman játszani, igaz, volt hogy ment a szövetkezés hogy ketten suttogtunk és kimaradt a harmadik, de a személyek mindig változtak, voltam én is a kívülálló, és a sutyorgós szövetséges a harmadik "ellen", persze ez csak időszakos volt, legtöbbször hárman nyomtuk a bulit. Nekem annyira bejött, hogy szintén 3 gyereket vállaltunk, ők is pont úgy születtek és még nem szerint is egyezik a mi tesó-felállásunkkal, (vegyes) úgy látom, ők is pont így csinálják, és jó ez így :)
2015. júl. 11. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

Mi is harman vagyunk es mindenkinek ugyan olyan jo mindenkivel es foglalkozunk egymassal.

En vagyok a legfiatalabb.

2015. júl. 12. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!