Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az milyen dolog ha adok az...

Az milyen dolog ha adok az anyámnak egy irdatlan nagy pofont amikor a kistestvéremet fojtogatja?

Figyelt kérdés
19/f.

2015. júl. 8. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Az ilyennek minek gyerek?

"Nálatok sem a diplomák repkednek a levegőben."

Ez nem a diplomától függ. Egyik volt osztálytársamat pl. a diplomás apja bántalmazta, nem a szakmát végzett anyja. Ráadásul a hapsi orvos volt.

2015. júl. 9. 09:25
 12/16 anonim válasza:
52%
Inkább ne pofozkodj vele mert ha a kistestvéredet fojtogatja lehet neked is neked megy.Beszélj a gyámüggyel,és ha lehet akkor kérd meg hogy veled maradhasson a kistestvéred. Elvileg lehetsz a tesod gyámja mert elmúltál 18 éves. Egyébként ilyen fojtogatós esetenként hol az édesapád?
2015. júl. 9. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Menj be a családsegítőbe és jelentsd mindenképp az esetet. Ha el tudod vinni a kistestvéredet, akkor vetess róla mindenképp látleletet, a folytogatásnak vannak nyomai.

Amúgy anyád megérdemelte a pofont! Apud tud róla, mit szól?

2015. júl. 9. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
Rendőrségre menj inkább!Bár nem tudom az okát,hogy miért fojtogatja? Mi válthatta ki belőle ezt a dolgot?! De ez akkor sem normális.
2015. júl. 9. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Én le is rúgnám róla: magatehetetlen kisgyereket fojtogatni? Elment az esze.

Utána rendőrség, gyámügy, ami csak kell, mert ilyen "anyánál" gyerek nem maradhat.

2015. júl. 13. 21:19
 16/16 anonim válasza:
29%
Szerintem egy pofon erős volt, de jól tetted hogy megvédted. Én szerintem a helydben csak kiteptem volna a kezéből és elvinni magammal a rendőrségre feljelenteni.
2015. júl. 15. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!