Az milyen dolog ha adok az anyámnak egy irdatlan nagy pofont amikor a kistestvéremet fojtogatja?
Figyelt kérdés
19/f.2015. júl. 8. 23:04
11/16 anonim válasza:
Az ilyennek minek gyerek?
"Nálatok sem a diplomák repkednek a levegőben."
Ez nem a diplomától függ. Egyik volt osztálytársamat pl. a diplomás apja bántalmazta, nem a szakmát végzett anyja. Ráadásul a hapsi orvos volt.
12/16 anonim válasza:
Inkább ne pofozkodj vele mert ha a kistestvéredet fojtogatja lehet neked is neked megy.Beszélj a gyámüggyel,és ha lehet akkor kérd meg hogy veled maradhasson a kistestvéred. Elvileg lehetsz a tesod gyámja mert elmúltál 18 éves. Egyébként ilyen fojtogatós esetenként hol az édesapád?
13/16 anonim válasza:
Menj be a családsegítőbe és jelentsd mindenképp az esetet. Ha el tudod vinni a kistestvéredet, akkor vetess róla mindenképp látleletet, a folytogatásnak vannak nyomai.
Amúgy anyád megérdemelte a pofont! Apud tud róla, mit szól?
14/16 anonim válasza:
Rendőrségre menj inkább!Bár nem tudom az okát,hogy miért fojtogatja? Mi válthatta ki belőle ezt a dolgot?! De ez akkor sem normális.
15/16 anonim válasza:
Én le is rúgnám róla: magatehetetlen kisgyereket fojtogatni? Elment az esze.
Utána rendőrség, gyámügy, ami csak kell, mert ilyen "anyánál" gyerek nem maradhat.
16/16 anonim válasza:
Szerintem egy pofon erős volt, de jól tetted hogy megvédted. Én szerintem a helydben csak kiteptem volna a kezéből és elvinni magammal a rendőrségre feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!