Irigy vagyok a hugomra. Csunya dolog de ez van. Mit tegyek? Forduljak pszichologushoz?
Hát, az utolsó végülis jól megfogalmazta lényeget, még ha fáj is.
Kérdező, ne idealizáld a húgodat, neki is megvan a saját útja, amit választott, neked is. Te választottál egy fajta utat, amit nem tudsz visszacsinálni, a saját életedből próbáld meg kihozni, amit tudsz. Az meg nem igaz, hogy ő szebb. Ugyanaz a genetikai hátteretek, és a szépség szubjektív. Lehet, hogy van, akinek meg te lennél a szebb. Sok múlik azon, hogy mennyire vagy ápolt, csak azért ne hanyagold magad, hogy úgyis ő a szebb és kész. A te hajad miért nem rendezett mindig? Ezen segíthetsz. Te miért nem sminkeled magad szépen? Ha megkéred, biztosan segít. Vagy beszélgess vele az érzéseidről, lehet, hogy megnyugszol tőle. Csak ne bántsd meg, mert nem érdemli meg. A te döntésed volt az életed, hogy te ide jutottál, ő meg máshova, erről csak te tehetsz, más nem, legfeljebb magadat lehetsz dühös, mert mást szerettél volna te is, nem azt, amit végül választottál.
"Ha hugom gazdag csaladba szuletik akkor en nem lennek gazdag?"
Ezt nem értem :O
Velünk ugyanez van. Anyám és a testvére aki az én keresztanyám nyomorogtak vidéken egy fos helyen kicsiként. Aztán Pestre jöttek. Anyám testvére gazdag csávót fogott ki, anyám csóró szart. Anyám testvérének gyereke Budán nőtt fel a villanegyedben egy fantasztikusan full extrás házban, új Audi, a világ összes országában voltak mostanáig meg minden és mindig is boldog volt ő is meg a gyereke is.
Én pedig egy rohadt undorító kőbányai másfél szobás panelban nőttem fel és egész életem egy szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!