Irigy vagyok a hugomra. Csunya dolog de ez van. Mit tegyek? Forduljak pszichologushoz?
Igen-igen, így már sajnos tényleg nem jó, hogy férjed, két gyerek, szereted. sajnos az elején kellett volna egy gazdag csávó, mint anno anyámnak, egész más körülmények közt növök fel és teljesen másfajta életem van :(
Az én apám ráadásul még egy büdös köcsög is volt, elhagyott 3 évesen, anyámmal meg rohadtunk a panelba, anyám testvére elszállt, leszart minket, mert h ő az úrihölgy.
Szóval inkább ezek lesznek a tanácsaim:
A konditermes marad, abban leírtam mindent, hosszú évekig edzettem, csak aztán pénzhiány miatt abba kényszerültem hagyni... De ezzel megoldod az önbizalmad, jó alakod lesz.
2. a férjeddel és a két gyerekkel éljetek boldogan és lottózz!
Szerintem ne a tesódhoz mérd az életedet. Neki nincs gyereke, ő nem tudhatja, hogy ez mekkora öröm. Írd le minden nap, hogy milyen jó dolog történt veled/veletek aznap. A hét/hónap/év végén nagyon jó érzés visszaolvasni olyan dolgokat, amiket könnyen elfelejtesz egy nap múlva...
Mozgás szempontjából szerintem teljesen felesleges edzőteremre költened. Ha a férjed eljár veled kocogni, használd ki. Rengeteg alkalmazás van, amin vezetni tudod az eredményedet. Ne csüggedj, ha elsőre nem sikerül a maraton. Amíg a gyerekek alszanak/bölcsiben/oviban/iskolában vannak, te pedig odaülnél a tévé elé feltett lábbal, addig kereshetsz valami egyszerű tornát vagy jógát, pilatest is. Nem kell több, mint hogy tíz percet erre szánj.
Tudom, hogy a biokaja drága, de nem hiszem, hogy a csirkemell zöldségkörettel sokkal drágább lenne, mint a krumplis tészta. A nassolnivalókat meg szerintem ki lehet iktatni, csak elhatározás kell hozzá. Nem chipset eszel a gyerkőcökkel, hanem gyümölcsöt. Nem drágább, hidd el. Rengeteg spórolós recept van az interneten, főzz például heti egyszer főzeléket. Neked is jó, és a gyerekeknek is.
Egyszer menj el fodrászhoz, annyi pénzt szánj rá. Levágja, rendbe teszi, megéri. Ha nincs sok pénzed ruhákra, el tudsz menni turkálókba. Tök jó, ha olyan ruhákat hordasz, amiket nem láthatsz másokon. Esetleg megkérdheted a húgodat is, kísérjen el és segítsen választani.
A műveltség meg szerintem nem pénz kérdése. Persze, pl. a színház az, de könyvtárba mindenki el tud menni. Az olvasás is műveltséget ad.
Remélem megjön majd az önbizalmad. Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!